Ergonomi Safety Training

January 27

Ergonomi Safety Training


Føler seg komfortabel på jobben er ikke bare en liten detalj; det er en nødvendighet for å holde seg frisk. Dessverre er det lett å engasjere seg i det daglige faglige aktiviteter uten å tenke på din holdning eller skaden løfte en tung elementet kan gjøre for å bein og muskler hvis du ikke gjør det riktig. Statlige organisasjoner tilbyr ergonomi sikkerhetsopplæring for å bidra til en sunn og forhåpentligvis skadefri kontor.

Hensikt

Hensikten med ergonomi sikkerhetsopplæring er å minimere risikoen for skader på arbeidsplassen, ifølge Occupational Safety and Health Administration nettside. OSHA krever at alle arbeidsgivere i USA for å gi en arbeidsplass fri for alvorlige ergonomiske farer, som omfatter utstyr og jobb prosedyrer som kan forårsake skade. Eksempler inkluderer pulter og stoler som ikke fremmer riktig sittestilling, eller plukke opp flyselskapet bagasje på en usikker måte.

Typer trening

OSHA tilbyr kurs for både offentlige og private ansatte gjennom OSHA Training Institute (OTI) og OTI Education Centers over hele USA. OSHA tilbyr ergonomi sikkerhetsopplæring for kontor, bygg og anlegg, transport og mottak, produksjon, helse, transport og telekommunikasjon personell.

kurs

OSHA tilbyr både i-person kurs og nettbaserte opplæringsverktøy. Eksempler kan nevnes kurs sikkerhetsprosedyrer for bruk av datamaskiner og videoterminaler, skikkelig løft og håndtering av forsyninger og utstyr, miljøkontroller, laboratorieprosedyrer, gjentatt manuelle løft, løft elementer av et transportbånd eller pall, foredling ferske drept matvarer, trygt å operere en trykkpresse og ved hjelp av en symaskin.

mulige skader

Ansatte i alle bransjer kan utvikle muskel- og skjelettplager (MSP) som følge av hard kropp skuespill, som nå over et bord for å klippe et stykke stoff, bøyd over å løfte noe tungt eller løfte noe overhead til å lagre på en hylle. Symptomer på muskel- og skjelettlidelser smerte, nummenhet, og en mangel på mobilitet i hender, skuldre og rygg, i henhold til OSHA. Ansatte også ofte utvikle hodepine samt belastningen på øynene som følge av skjev i å se på en dataskjerm, i henhold til desember 1995 utgaven av Signatur-nyhetsbrev.

Konferanser og publikasjoner

Trykt materiale er tilgjengelig på OSHA og Centers for Disease Control og Prevention nettsteder. CDC Nettstedet viser også proceedings fra spesialitet konferanser som fokuserer på ergonomi for bønder, elektrikere og de næringene som er nevnt ovenfor. I tillegg sponser Continental utstillinger Inc. en ErgoExpo hvert år for å utdanne arbeidere i alle bransjer om ergonomi problemer, slik som ergonomi for en aldrende arbeidsstyrke, omstruktureringen arbeidsstasjoner og utforme helse- og velferdsordninger for ansatte. Konferansen høyttalere spenner fra CEOs å patentere innehavere av ergonomiske produkter til fysioterapeuter.