Bruker for Parlodel

February 19

Parlodel er et reseptbelagt legemiddel avledet fra ergot, en sopp som vokser på rug og hvete. Den er produsert av Novartis farmasøytiske selskapet for å behandle en rekke hormonelle lidelser, så vel som Parkinsons sykdom.

Funksjon

Parlodel er et stoff som etterligner signalstoffet dopamin, stimulere hjernen på samme måte som den naturlige kjemiske stoffet. Dopamin reagerer med visse reseptorer i hjernen som kontrollerer en rekke aktiviteter, som for eksempel læring, søvn, betaler oppmerksomhet, viljestyrte bevegelser, og det brukes til å hemme produksjonen av visse hormoner.

amenoré

The Mayo Clinic definerer amenoré som et fravær av menstruasjon for andre enn graviditet grunner. Parlodel brukes til å starte menstural prosessen i kvinner som opplever symptomer på grunn av en overproduksjon av prolaktin. Ved å erstatte for dopamin, hindrer Parlodel prolaktin produksjon og innen et gjennomsnitt på seks til åtte uker gjenoppretter menstruasjonen.

Glactorrhea

Glactorrhea er en tilstand som er merket med en melkeaktig utflod fra brystene ikke er relatert til amming. I 75 prosent av tilfellene, Parlodel eliminerer eller nesten eliminerer uønsket melkeproduksjon ved å hemme produksjonen av prolaktin, som også er ansvarlig for amming.

akromegali

Akromegali er en hormonforstyrrelse som resulterer i bein vekst av hender, ansikt og føtter av voksne. Vanligvis er dopamin ansvarlig for inhibering av hypofysen for å stanse produksjonen av disse hormonene. Som en erstatning for dopamin, blir Parlodel benyttes for å eliminere sirkulasjonen av veksthormon i kroppen, bidrar til å lindre de deformasjoner som forårsakes av akromegali.

Parkinsons sykdom

Parlodel er foreskrevet for å supplere en populær Parkinsons sykdom medikament kalt Levodopa. Selv om det er svært nyttig i å lindre ubehagelige symptomer på Parkinsons som rister, kan det føre til urovekkende bivirkninger, for eksempel pinlig og ubehagelig tics og kropps spasmer. Tar Parlodel kan pasienter som opplever disse uønskede bivirkninger for å redusere sin dose nok til å forvise dem uten noen fornyelse i sin Parkinsons symptomer.