Hvordan Desinfiser et kjøretøy av hodelus

January 15

The Mayo Clinic bemerker at det er sjelden å bli infisert med lus på noen annen måte enn direkte head-to-head kontakt. Hodelus kan ikke leve veldig lenge uten et måltid blod fra et menneske vert - bare rundt to dager. Den lus egg (nits) dør når fjernet fra en temperatur som er lik som den menneskelige hodet i ca en uke. Men det er fortsatt mulig å bli infisert - eller reinfested - med hodelus hvis du kommer i kontakt med forurensede eiendeler og miljøer hvor levende lus kan somle. Desinfisering et kjøretøy av hodelus feiler på siden av sikkerhet.

Bruksanvisning

Fjerne hodelus fra Cars

1 Fjern alle personlige eiendeler fra bilen som kan ha blitt infisert med hodelus, slik som klær, skjerf, caps, børster og kammer. Launderable elementer skal være maskinvaskes i såpevann på minst 130 grader C og tørket på høy varme, bemerker Centers for Disease Control. Alt som ikke kan vaskes og tørkes (som utstoppede dyr og puter) kan lagres i plastbeholdere for inntil to uker. Sug elementer i varmt vann på minst 130 grader F for mellom fem og 10 minutter.

2 Støvsug bilen godt ved hjelp av en håndholdt vedlegg, og følger nøye med på det området der lus-infisert person satt. Ellers CDC bemerker det er ikke nødvendig å bruke ublu mengder penger på renhold produkter eller tjenester for å unngå reinfestation.

3 Alternativt rett og slett ikke inn i bilen i minst to dager, noe som medførte levende lus vil ha utløpt.

Hint

  • Håndtak klær, sengetøy og andre myke elementer i hjemmet på en lignende måte som beskrevet i trinn 1.
  • CDC råder støvsuging hvis en person infisert med hodelus har hatt kontakt med ditt hjemmemiljø.
  • Ikke bruk tåke eller spray fumigants å drepe hodelus i alle miljøer, advarer CDC. Disse kan forårsake alvorlige bivirkninger ved innånding eller absorberes gjennom huden.