Behandling for en PCL Kneskade

April 4

En bakre korsbånd skade kan være smertefullt og ødeleggende. Denne typen skader kan behandles kirurgisk eller nonsurgically.

Identifikasjon

PCL er ansvarlig for stabilisering av kneleddet, så vel som for å forhindre bakre bevegelse av tibia på femur. En skade på PCL er mindre vanlig enn en skade på ACL og kan være vanskelig å behandle effektivt.

årsaker

Noen årsaker til PCL skader kan omfatte fotballskader, kjører skader, fall og bilulykker. Hvilke typer skader som kan oppstå til PCL varierer fra en stamme til en full PCL tåre.

Fysioterapi

Fysioterapi er ofte foreskrevet for pasienter som lider av en PCL skade. Denne type rehabilitering er ofte foreskrevet som en nonsurgical alternativ. Fysioterapi kan også brukes etter operasjonen for å gjenvinne styrke og bevegelsesutslag.

Ikke-kirurgisk behandling

Pasienter som har en mindre alvorlig skade PCL, kan behandles med resten, is, kompresjon og elevasjon. Dette kan bidra til å kontrollere smerte og hevelse mens PCL har tid til å gro. Styrketrening kan også være foreskrevet.

kirurgiske behandlinger

Hvis operasjonen er utført for å rekonstruere PCL, og pasienten kan bruke is, hvile, kompresjon og elevasjon etter operasjonen for å kontrollere smerte og hevelse. Fysioterapi kan også pålegges å bidra til å gjenvinne utvalg av bevegelse etter operasjonen. Oppgangen tid for denne type kirurgi er ca 12 uker.

betraktninger

Enten velger kirurgisk eller nonsurgical behandling av en PCL skade, rehabilitering av kneet spiller en viktig rolle i utvinningen. Denne behandlingen er viktig for å gjenvinne kraft og bevegelse av kneet.