Hvor å Feilfri en Isolation Room

October 21

Hvor å Feilfri en Isolation Room


De isolat på sykehus er det spesielt å huse pasienter med svært smittsomme sykdommer, holde dem i sølibat for å redusere risikoen for smittespredning. Som alle rom i et sykehus, må isolasjonen rommet renses på rutinemessig basis, og rengjøringsprosedyren må følge strenge retningslinjer sykehuset har satt.

Bruksanvisning

1 Sett på alle dine verneutstyr som kreves av sykehuset. Sett isolasjon kappe på over din sykehusskrubb, og deretter sette hanskene over åpningen av ermene. Brette håret tilbake i cap, plasserer sokker over skoene og sette ansikt maske på en sikker måte.

2 Fjern det som er igjen av toalettsaker på badet. Kast dem i en forurensning bag.

3 Fjern alle kontaminerte artikler fra rommet. Kle sengen. Plasser sengetøy, ekstra sykehus kjoler og alle håndklær i en eller flere forurensnings poser, slik at de kan sendes til riktig sykehus enhet for rengjøring.

4 Klargjør desinfeksjonsmidler før rengjøring av rommet. Fortynne løsningen i henhold til instruksjonene på flasken og sykehuspolitikk.

5 Spray bed rails, madrass og puter med desinfeksjonsmiddel. Tørk skinnene og la madrassen og pute å lufttørke og absorbere desinfeksjonsmiddel. Kast engangsklut.

6 Spray desinfeksjonsmiddelet på hyller og andre møbler i rommet. Bruk en ny klut til å tørke ned møbler; kaste den bort når du er ferdig.

7 Ved hjelp av en ny klut, rengjør dusj, toalett, vask og benkeplate på badet med det samme desinfeksjonsmiddel. Spray og tørk av dørhåndtak inne på badet, tørk ned dørhåndtak utsiden av døren når du går ut. Kast kluten unna.

8 Tørk skjermer, elektriske ledninger og infusjonsstativ med en ny engangsklut. Kast den bort når du er ferdig.

9 Samle alle forurensnings poser og plassere dem ved inngangen for enkel fjerning når du forlater rommet.

10 Vask gulvet. Hell desinfeksjonsmiddel i bøtte og bruke mopp til å vaske hele gulvet. Begynn på lengst enden av rommet og gjøre veien mot døren. Kast mopp hodet vekk når du er ferdig.

11 Tørk innsiden dørhåndtak av rommet døren. Fjern alle dine verneutstyr, sette alt inn i en forurensning bag, og forlater rommet med poser. Tørk utsiden av dørhåndtak etter at du forlater.