Recovery Time for gastroschisis Surgery

March 29

Gastroschisis kirurgi er nødvendig for å reparere en potensielt livstruende fødselsdefekter som fører til tarmen (noen ganger andre nærliggende organer) til å bule ut av en åpning i babyens mage. Ifølge Seattle Children Hospital, påvirker gastroschisis omtrent én eller to av 10.000 babyer.

gastroschisis Fakta

Gastroschisis kan vanligvis identifiseres på ultralydundersøkelser utført i løpet av svangerskapet. Mens barnet er i livmoren, vil legen din overvåke ham nøye og du vil trenge å føde på et sykehus utstyrt med en neonatal intensivavdeling.

kirurgiske Risks

Risiko for gastroschisis kirurgi inkluderer blødning, blodpropp, infeksjon, skade abdominal organer, betennelse i bukveggen, fordøyelsesproblemer (hvis barnet ditt har lang tynntarm skade) og pusteproblemer (som oppstår om plassen i magen er mindre enn normalt).

Tidsramme for mate babyen etter operasjonen

Etter operasjonen, vil barnet ditt bli overvåket i NICU. Det kan ta flere uker eller måneder etter operasjonen for barnet å begynne å tolerere feedings, spesielt hvis tarmen musklene ikke fungerer effektivt.

The Healing Process

Når leger ser at babyens tarmen begynner å fungere etter operasjonen, vil feedings gis gjennom en NG (nasogastrisk) rør som går fra babyens nese til magen. Hvis dette tolereres godt, vil barnet sakte begynne å ta feedings gjennom munnen.

Lengde på sykehusoppholdet

Når barnet kan spise gjennom munnen, er han klar til å dra hjem. Ifølge Memorial Health System, den gjennomsnittlige lengden på barnets sykehusopphold varierer fra noen uker til så lenge som fire måneder, avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden og om det er noen komplikasjoner etter operasjonen.