Typer Orthotics å lindre Heel Spurs

August 7

Heel smerte påvirker mer enn 2 millioner mennesker i året og 10 prosent av alle løpere. Mange som står på sine føtter på jobben vet at hæl smerter kan være en ødeleggende svekkelse. Plantar fasciitt, ​​en betennelse i vev som dekker bunnen av foten, er den fremste årsaken til hæl smerter. Heldigvis er det flere typer foten orthotics gjort for å bekjempe hæl problemer og øke livskvaliteten, inkludert fem som kan berolige hælspore og få løpere jogging til utvinning.

Over-the-Counter Orthotics

Over-the-counter orthotics gi bue støtte og hæl demping. De kan kjøpes på apotek og sko butikker, og fra holdbar medisinsk utstyr leverandører. Spenco orthotics, Superfeet innleggssåler og Acor erke støtter er tre eksempler.

tilpassede Orthotics

Tilpassede orthotics er fabrikkert av kvalifisert helsepersonell og krever en resept fra en lege. Fotpleie, sertifisert pedorthists (C-PEDs) og fysioterapeuter er kvalifisert til å dikte tilpassede orthotics. Disse typer orthotics redusere smerte symptomer ved å stoppe patologiske funksjoner av føttene.

Heel Spur Orthotics

Disse orthotics har en gel pute eller et accommodative område for hælspore (skarpe, benfremspring som danner under hælen). De kan kjøpes over disk eller skreddersydd av en kvalifisert helse-omsorg leverandøren.

dress Orthotics

Orthotics laget for kjole sko er kalt kjole orthotics, Slimthotics eller DressThotics. De kan kjøpes gjennom en kvalifisert helse-omsorg leverandøren og lindre smerte ved å støtte buen og demping i hælen.

Night splinter

Night splinter er soft-stoff støvler som er slitt om natten og strekke fascia mens du sover. Denne progressive strekningen gjør hæl vev limber etter å ha våknet og lindrer hæl smerter hele dagen.