Hvordan drepe Smerter i en tørr socket Etter en tanntrekking

December 13

Hvordan drepe Smerter i en tørr socket Etter en tanntrekking


En tørr socket er en smertefull, men altfor vanlig komplikasjon som kan oppstå etter en tanntrekking. Den kontakten som huset tannen inneholder en blodpropp som er en normal del av healing. Hvis blodpropp blir dyttet og holder seg ikke der den skal, er det bein og nerver i munnen utsatt, forårsaker betydelig smerte. Egenomsorg tiltak kan bidra til å drepe smerter forbundet med en tørr socket.

Bruksanvisning

1 Skyll dine tørre socket flere ganger daglig, som anvist av oral kirurg. Tørre stikkontakter kan dannes delvis fra mat som har blitt fremlagt i det åpne området, hvor en tann er fjernet. Bruk en plastsprøyte fylt med varmt vann eller et sterilt saltvann for å rense ut kontakten.

2 Pakk tørr socket med medisinert gasbind pads. Medisinert dressinger er foreskrevet av din tannhelse leverandør og kan inneholde antibiotika for å bekjempe infeksjoner, samt bedøvelse narkotika for å drepe smerten. Legen din vil forklare hvor ofte dressinger bør endres. Bruk dem som anvist hastighet helbredelse.

3 Prøv en naturlig tilnærming til smertelindring ved pakking tørr socket med fedd olje dressinger. Fukt en kompress med olje, en naturlig antiseptisk og antibakterielt middel, og gjelder for den åpne kontakten. Bruk urteprodukter kun under tilsyn av helsepersonell.

4 Ta smertestillende medikamenter for å behandle smerte. La din oral kirurg vet om over-the-counter naproxen, acetaminophen eller ibuprofen ikke dreper smerten godt nok. Sterkere medikamenter kan være foreskrevet, om nødvendig.