De beste Omega-3 fiskeolje kosttilskudd

December 1
De beste Omega-3 fiskeolje kosttilskudd

Du trenger omega-3 fettsyrer som en del av kostholdet ditt. Kroppen omdanner delvis skjema som finnes i anlegget kilder som linfrø til skjemaet leveres av fet fisk. Ifølge Harvard-professor Dr. Frank Sacks, de fleste amerikanere ikke få nok av enten skjema - minimum en visning av en dag. Fiskeolje kosttilskudd er lett tilgjengelig, men de er ikke alle skapt like. Omega-3 er en delikat fettsyre som er lett skades av behandlingen. Tar harskt eller forurensede fiskeolje kosttilskudd er verre for helsen enn å ta noen. Les etiketten for å få et tillegg på god kvalitet.

Renhet og friskhet

Kvalitetsmerker vil indikere på etiketten at produktet har blitt molekylært destillert. Det vil si at oljen er blitt behandlet for å skille det fra miljøgifter som kan være til stede, slik som tungmetaller, dioksiner og PCB. For å redusere forurensning og ødeleggelser, er noen kommersielle fiskeoljer hentet fra små kaldt vann fisk som sardiner og ansjos, som har en tendens til å hope seg færre giftstoffer, og legge en antioksidant som vitamin E eller rosmarin ekstrakt for å hindre oksidasjon. En mulig indikasjon fisk er skadet er fordøyelsesbesvær etter å ha tatt det, noen ganger kalt "fisk burp."

Naturlig triglyseridform

Fett og oljer i kosten eksistere i form av triglycerider - fettsyrer bundet til en ryggrad av glyserol. Gut enzymer gjenkjenne triglyserider og fordøye dem og tillate for riktig absorpsjon og metabolisme. Enkelte typer behandling forstyrre fisken oljens triglycerid struktur, noe som kan forstyrre riktig fordøyelse og metabolisme, med mindre avbrudd blir reversert. Bedre kvalitet fiskeolje kosttilskudd vil indikere på etiketten at de er restaurert til triglyserid form.

potens

Omega-3 fettsyrer i fiskeoljen - EPA og DHA - forekommer naturlig i et forhold på 3 til 2, eller 180 mg av EPA 120 mg DHA per 1000 milligram olje. Derfor er bare 30 prosent av naturlig fiskeolje er i form av EPA / DHA, og resten består av andre fettsyrer. Konsentrerte varianter av fiskeolje er tilgjengelig som gir en høyere konsentrasjon av EPA / DHA. Dette gjør at du kan få mer av den aktive ingrediensen ved å ta færre kapsler. Spør legen din for å fastslå den optimale dosen for deg.

Andre Marine Oils

Tran er annerledes enn vanlig fiskeolje, eller "fisk kroppen olje" som det gir en høyere andel av DHA til EPA. Begge er viktige, men DHA støtter hjernens utvikling, spesielt hos barn. Men regelmessige doser tran potensielt gi giftige nivåer av vitamin A og D, så du må se etter merker som har redusert vitamin innholdet. og alltid ta kontakt med barnelege før du gir den til barna. Krill olje, et annet alternativ, er avledet fra en shrimplike dyr som naturlig rød pigment er en kilde til et karotenoid, astaxanthin, en antioksidant som kan understøtte hjerne helse.