Hvordan man skal håndtere en gutt som er Utgir seg for å være syk

November 14
Hvordan man skal håndtere en gutt som er Utgir seg for å være syk

Barn kan late som de er syke, slik at de kan unngå visse aktiviteter som å gå på skolen eller gjør et ork. Hvordan man skal håndtere slik oppførsel avhenger av en rekke faktorer, inkludert alder av barnet ditt, og grunnen til at han er falsk en sykdom. Ta kontakt med en terapeut eller barnets atferd ekspert for spesifikke behandlingsanbefalinger.

Simulering vs. Factitious Disorder

Simulering er et begrep som psykiatere og leger bruker når en pasient er utgir seg for å være syk. Vanligvis, når et barn malingers, vet hun at hun er falsk og har en grunn for bedrag, for eksempel for å komme ut av skolen eller noen annen hendelse. Imidlertid er factitious lidelse en klinisk psykisk lidelse, hvor den eneste grunnen for late til å være syk er å få medisinsk behandling eller oppmerksomhet. Denne lidelsen er sjelden diagnostisert hos små barn, selv om sykdom forfalskning i ungdommen kan føre til voksen viljestyrt produksjon eller simulering av symptomer.

årsaker

Det er mange mulige årsaker til at barnet vil later til å være syk. Finne årsaken vil hjelpe deg å takle atferden. Snakk med barnet ditt til å finne ut om det er noen underliggende problemer. Barn kan forfalske en sykdom for alvorlige årsaker, for eksempel angst, skole mobbing eller å ha lærevansker. Men mange barn også gå gjennom en fase hvor de liker den ekstra oppmerksomheten som følger med å være syk, selv om det ikke er noen alvorlig problem.

Behandling

Hvordan man skal håndtere ditt barns late sykdom vil variere avhengig av underliggende problemet. Rådfør deg med din barnelege for å utelukke eventuelle reelle medisinske tilstander. Ikke gi ekstra oppmerksomhet til barnet ditt når han gir seg ut for å være syk. Prøv å ignorere situasjonen og barnet ditt vil sannsynligvis gå lei med loven. Oppmuntre barnet til å fortsette med lekser og husarbeid til tross for sin "sykdom". Gi positive forsterkninger og belønninger for dager når han ikke gjør det falske å være syk ved å ta ham med på kino eller andre morsomme aktiviteter.

forholdsregler

Rådfør deg med barnelege hvis du tror det kan være et annet problem. Legen din kan snakke med barnet ditt eller anbefale et barn terapeut for å fastslå problemet. Hvis barnet er kronisk falsk sykdom å komme ut av å gå på skolen, snakke med læreren sin for å se om det er et problem på skolen. Det er normalt for barn å late som å være syk av og til, men hvis simulering blir en vane, er det sannsynligvis en annen sak.