Hvordan bli gravid med Tubes Tied

August 12
Hvordan bli gravid med Tubes Tied

Hvis du har hatt dine tuber bundet, og nå ønsker å ha et barn, er du ikke alene. Ifølge Graviditet Info, så mange som 25 prosent av kvinnene ombestemme seg senere i livet om å ha flere barn. Det er gode nyheter og dårlige nyheter om å bli gravid etter tubal ligation. Den gode nyheten er at mange kvinner er i stand til å bli gravid. Den dårlige nyheten er at disse kvinnene står overfor mye lavere suksessrate enn kvinner som ikke har hatt sine rør bundet. Det er i dag to metoder for å bli gravid med rør bundet.

Trinn 1

Få rør ubundne. Tubal ligation er en operasjon som kan reverseres for noen kvinner. Under denne prosedyren, er egglederne koblet, re-etablere sti fra eggstokkene til livmoren. Dette åpner for toveis trafikk. Egget kan gå inn i livmoren og sperm kan gå inn i egglederne for å nå egget.

trinn 2

Forstå faktorer som bidrar til reversering svikt. Hvis de resterende, sunne egglederne er ikke lenge nok, kan de være i stand til å bli koblet på igjen. Tilsvarende, hvis de gjenværende rørene er arrete eller på annen måte skadet, prosessen ikke fungerer. Endelig kan arrvev helt eller delvis blokkere egg og sperm fra møtet. Andre fremgangsmåter, som de som forsøker å fjerne arr vev, kan være nødvendig.

trinn 3

Tenk in-vitro fertilisering. Hvis din tubal ligation reversering ikke kan fullføres, eller hvis du ikke ønsker å gjennomgå en slik operasjon, kan du forsøke in vitro. I løpet av denne rekke prosedyrer, er eggene (eller en donor egg) høstet og gjødslet med partneren din eller donor sæd i et laboratorium. De befruktede embryo blir så innført i livmoren, omgå behovet for å arbeide egglederne.

Trinn 4

Forstå ulempene ved in-vitro. Suksessraten for in-vitro fertilisering er lav, bare 10 til 25 prosent, ifølge baby Med. Prosedyren er også dyrt og ofte ikke dekket av forsikringen. Likevel har mange par funnet suksess med denne prosedyren. Fortsett å prøve. Statistisk sett har de fleste par ikke oppleve suksess med in-vitro før deres tredje eller fjerde forsøk.

advarsler

  • Innse graviditet kan ikke skje med ditt første IVF syklus; som vanlig oppfatning, er graviditet fra IVF ikke en gitt hver gang du overfører embryoer.
  • Lær om ovarial hyperstimulering, en alvorlig komplikasjon av IVF som kan bety at du må fryse alle embryoer og ikke gjøre en overføring den måneden.

Tips

  • Øv avslapping teknikker under en IVF syklus; det kan være en stressprosedyre.