Behandling for en Trakk Korsrygg- Muscle

March 30

Mest alle har hatt en trakk lavere tilbake muskler. Det kan være på grunn av en idrettsskade eller bare prøver å gjøre for mye. Uansett, når en trakk lavere tilbake muskler oppstår det fører til betydelige smerter og hemmer mobilitet. Det beste for en trakk lavere tilbake muskler er behandling og en vurdering av en lege. Ignorerer smerten vil sannsynligvis bare gjøre skade verre, noe som resulterer i en lengre utvinning.

Hvile

Når du har smerter i korsryggen på grunn av en trakk muskel det beste for det er hvile. Hviler trukket muskelen gjør det mulig å helbrede, og reduserer risikoen for ytterligere skade. Tar en dag eller to fri fra jobb og bare ligge på sofaen eller i sengen kan være den beste tingen for deg.

Ispakke

En ispose hjelper med smerter i korsryggen. Pakk ispose i et håndkle og påfør i 15-20 minutter om gangen. Pakkisen skal bidra til å redusere betennelse. Alternativ å bruke en ispose og en varmepute for de beste resultatene.

varme~~POS=TRUNC

Sette en varmepute på korsryggen i 15 til 20 minutter er en fin måte å forbedre sirkulasjonen i området. Den økte blodstrømmen raskere utvinning. Varmen bidrar også til å slappe av muskel. Bruk en varmepute så ofte som nødvendig for en anstrengt korsryggen.

Lege eller fysioterapeut

Dersom ingenting ser ut til å fungere, søker en uttalelse fra en lege eller en fysioterapeut.

TVA

Når du føler deg bedre, fokusere på å styrke din TVA eller tverrstilt abdominis. Dette er de dype musklene som støtter ryggsøylen. Noen ganger, hvis musklene ikke er utviklet tilstrekkelig til å gi støtte, og den nedre rygg overcompensates. Dette kan resultere i mer trakk nedre ryggmuskulaturen i fremtiden.