Den gjennomsnittlige kostnaden for transgender bryst implantater

June 5

Motta brystimplantater er et viktig skritt for menn som forsøker å overføre sin sex identitet. Men som alle andre kosmetiske inngrepet, kostnadene kan fort legge opp, så det er viktig å nøye undersøke prosedyrer og ta hensyn til kostnadene.

Prosedyre

Transgender bryst implantat kirurgi for menn er litt annerledes enn bryst implantat kirurgi for kvinner. Menn som gjennomgår denne prosedyren blir behandlet på samme måte som kvinner, med samme snitt, implantat materialer og tilhørende risiko.

Surgery Cost

Fra august 2009, den gjennomsnittlige kostnaden for bryst implantat kirurgi i USA er $ 3360. Mens dette tallet kan virke lavt, husk at dette er bare gjennomsnittlig og kostnadene kan variere. Denne prisen, men er bare kostnadene ved operasjonen, og ikke prisen på noe annet som kreves for prosedyren. Andre faktorer og avgifter må legges inn for å få den sanne prisen.

anestesi

En ekstra kostnad for operasjonen er kostnaden for anestesi. En nødvendig del av operasjonen, gebyret for både anestesi og for den profesjonelle som administrerer det er $ 350 til $ 800. Variansen er fordi noen anestesileger tar mer betalt for sine tjenester, og noen former for narkotika er dyrere enn andre.

Facility Cost

En annen kostnad som kan legges til regningen for transgender bryst implantat kirurgi er kostnaden av anlegget som brukes. Avhengig av hvor operasjonen er utført, kan kostnadene variere fra $ 650 til $ 1850. Dette vil avhenge av hvilken type sykehus, legekontor eller operasjonssalen der operasjonen er utført.

andre kostnader

Trans pasienter kan ha å gjennomgå psykiatrisk evaluering og testing før en kirurg går med på å utføre et bryst implantat prosedyre. Kirurgen vil også kreve et gebyr for å utføre bryst implantat kirurgi. I tillegg til disse kostnadene, vil mottakerne av trans brystimplantater må betale for reseptbelagte medisiner, medisinske tester, kirurgiske klær og andre utgifter som varierer etter prosedyre og plassering. Når alt er sagt og gjort, kan den totale kostnaden for transgender bryst implantat kirurgi stige så høyt som $ 8000 til $ 10.000.