Møbler Polish Poisoning

April 15

Møbler Polish Poisoning


Møbelpolish forgiftning kan skje hvis noen svelger eller inhalerer det i en tilstrekkelig mengde. Forgiftning kan også skje hvis polish er sprøytet inn i øynene. Møbelpolish forgiftning er potensielt dødelig, men de fleste tilfeller kan behandles med hell hvis mengdene er små og personen får hjelp i tide.

effekter

Møbelpolish forgiftning kan vise flere ulike symptomer. Svie rundt ører, nese og svelg samt på huden er vanlig. Hvis personen har svelget den polske, så sterke magesmerter, kvalme og oppkast er vanlige symptomer. Utseendet av blod i oppkastet eller avføring er også en potensiell tegn på møbelpolish forgiftning.

betraktninger

Hvis du mistenker at noen nær deg har ingemøbelpolish, så det er ting du kan gjøre. For overflateskader, skyll området med vann i 15 minutter. Hvis polsk ble svelget og den personen er ikke oppkast eller brekke seg, gi ham vann eller melk å drikke. Hvis personen har inhalert polish, flytte ham ut i frisk luft. Det er også viktig å søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Misforståelse

I tilfelle av møbelpolish forgiftning, bør du ikke prøve å fremkalle brekninger. Hvis personen føler en brennende følelse i munnen eller halsen, deretter brekninger vil trolig gjøre det verre. Den eneste gangen du bør fremkalle brekninger er hvis du blir bedt om å gjøre det av giftkontrollsenter eller en medisinsk faglig.

Løsning

Du kan best hjelpe offeret og de medisinske fagfolk ved å gi dem mest mulig kunnskap. Prøv å finne ut pasientens alder, vekt og tilstand. Få navnet på produktet og styrken at personen har inntatt. Prøv å få den tiden det ble svelget og beløpet. Å vite disse detaljene vil i stor grad bidra til at medisinsk personell tildelt.

Potensielle

Møbelpolish forgiftning er potensielt dødelig. Forgiftning kan også påvirke deler av kroppen og forårsake langvarig skade. Hvis polsk ble inhalert, kan langsiktig og selv permanent skade på lungene bli resultatet. Jo raskere offeret får legehjelp, jo bedre sine sjanser for en full gjenoppretting.