Hvordan få hvite tenner Fast

April 22

Hvordan få hvite tenner Fast


Trenger du å få hvite tenner raskt?

Hvis du etter å pusse tennene grundig med tannkrem og sløve eller gule tenner igjen, vil du finne de beste tennene Whitening produkter for å bleke tennene.

Mens tannkrem merker fra Crest til Colgate er markedsføring nye måter å lyse et smil hjemme, forbrukerne ofte revet om du skal bruke tannbleking strimler, geleer eller hjemme-kurer bruker peroxide og natron.

Hvis du tenner blir misfarget på grunn av alder, røyking eller du bare vil ha en lysende smil, her er noen ting du kan vurdere når du bruker tannblekingsprodukter for å få hvite tenner og avslører deg vakker og skinnende smil.

Bruksanvisning

1 Få hvite tenner med hjemme-tannbleking systemer. At-hjem tannbleking produkter består av tannbleking strimler og gels brukes på tennene. Plasser disse produktene på tennene dine flere ganger før du går til sengs eller minst 10 minutter om morgenen før du rush av å jobbe. Prisene på på hjemmetannbleking varierer fra $ 35 til $ 90. Populære-hjem tannbleking produkter inkluderer Crest Whitestrips Premium og GoSmile Advanced Formula B1.

2 Besøk tannlegen for profesjonell tannbleking alternativer. Tannbleking utført av en tannlege er den raskeste metoden for å få en lysende smil. Teknikker utført i et tannlegekontor inkluderer: bleking kits, lysterapi og geleer plassert i tannskinner (slitt ved sengetid) å bleke tennene. Profesjonelle tannbleking er det dyreste alternativet varierer fra $ 250 til $ 900, men er den mest effektive og langvarig alternativ for å få hvite tenner.

3 bruker hjemme rettsmidler for å få hvite tenner. Peroxide og natron er gode metoder for å bruke som et blekemiddel. Hydrogenperoksid former rensing bobler som fjerner flekker fra emaljen. Vask tennene med en vask av hydrogenperoksid etter børsting. Eller bland en ert størrelse del av natron med tannkrem for å bleke tennene hjemme.

Hint

  • For å gjøre at hjemme-tannbleking systemer er effektive, må du følge instruksjonene tydelig, og bruker tilstrekkelig mengde tid som kreves for å overholde de gels eller strimler å bleke tennene.
  • Se etter American Dental Association er godkjenningsstempel før du bruker en tannbleking produkt for å få hvite tenner raskt.
  • Hvis du ikke har besøkt en tannlege innen 6 måneder til et år, ikke forsøk å få hvite tenner med tannbleking produkter hjemme.
  • Hvis tennene har en gråaktig cast, ligger det misfarging på innsiden av tennene dine og hjemme tannbleking ikke fungerer.
  • Noen tannbleking produkter kan skade emaljen mens du prøver å bleke dentin.