Urter Brukes til uregelmessig menstruasjon

September 18

Den urverk forutsigbarhet av 28-dagers menstruasjonssyklus er en myte. Alt mellom 21 dager og 36 dager regnes som normalt. Å bli syk, reise, stress eller for mye trening kan føre til at syklusen å svinge fra måned til måned. Menstrual uregelmessigheter også er vanlig når du nærmer deg overgangsalderen. Urter kan brukes for å gjenopprette normale hormonnivåer og regulere syklusen din.

Betydning

Det er vanligvis to typer menstruasjonsuregelmessigheter. Det er disse kvinnene som er normalt uregelmessig, og det er de som sykler er mikset. Hvis sykluser er uregelmessige, vil de trenger å fikse. Hvis mensen er mer enn seks uker fra hverandre eller nærmere enn tre uker fra hverandre og ikke følger et fast mønster, kan du ha et hormon ubalanse.

Flere urter kan ta opp spørsmålet om hormon ubalanse hos kvinner. Blant disse er chasteberry, klaseormedrue, dang gui, rødkløver og bringebær.

Klaseormedrue og chasteberry er spesielt effektive i å stimulere hormoner i kroppen som regulerer menstruasjonssykluser. Svart cohosh fungerer som en østrogen, plukke opp slakk i lave nivåer av østrogen i kroppen. Det kan bidra til å regulere syklusen din. Prøv å ta klaseormedrue ved å drikke te tre ganger om dagen, eller tar to kapsler av klaseormedrue per dag.

Chasteberry anbefales å regulere menstruasjonssykluser, og sammen med klaseormedrue, bidrar til å regulere tidspunktet i menstruasjonssyklusen ved å opptre på hypofysen, som igjen bidrar til å regulere hormonene som opererer eggstokk funksjon. Chasteberry kan tas daglig i kapselform; Følg doseringsanvisningen nøye. Prøv å legge noen grunn chasteberries til maten for et vepsebol tillegg til kosthold. Unngå å ta chasteberry i den tiden av mensen. Langvarig bruk av chasteberry kan føre til at perioden for å forsvinne helt på grunn av sin effekt på hormoner.

Et annet vanlig problem som følger med menstruasjon er utseendet av knappe perioder, noe som ofte faller sammen med uregelmessigheter i menstruasjonssyklusen. Dang gui er et godt valg for å håndtere disse problemene som det hjelper med unormal menstruasjon. Det fungerer ved å forbedre blodtilførselen til livmoren. Det er optimalt å slutte å ta en uke før mensen starter, deretter gjenopptas når mensen slutter. Dang gui er tilgjengelig på skjær form på de fleste helsekostbutikker. Følg doseringsanvisningen nøye.

Ernæringsmessige mangler ofte føre til menstruasjonsforstyrrelser. Korrigere disse manglene ved å drikke rødkløver og bringebær te. Begge disse urtene tjene til å støtte bekken muskler og inneholder høye nivåer av kalsium, fosfor, kalium og vitamin B, C og E. snerpende egenskaper av bringebær hjelp med overdreven menstruasjon. Prøv å drikke en kopp te ved hjelp av et par teskjeer av disse urter blandet med en kopp vann daglig.