Fordeler med Olive Leaf Extract

January 28

Fordeler med Olive Leaf Extract


Ifølge gresk mytologi, gudinnen Athene første plantet et oliventre på Akropolis, skjenke den med healing og nærende krefter. Oliven blad ekstrakt er en urte supplement som antas å tilby en rekke helsemessige fordeler. Den inneholder en ingrediens som heter oleuropein, som har vist seg å senke blodtrykket hos dyr, sammen med flere spekulert fordeler.

effekter

Forskere har funnet ut at oliven blad ekstrakt har anti-bakteriell, anti-sopp, anti-virus, og anti-parasittiske evner. Det er kjent å inneholde sterke antioksidanter, og forsinker oksidasjonsprosessen av dårlig kolesterol. Forsøksdyr har opplevd avslapning av arterielle vegger etter inntak av ekstrakt. Det kan også redusere høyt blodtrykk, blodsukker og nivåer av urinsyre. Forskere hypoteser om at det kan hjelpe til med behandling av prostata og brystkreft, betennelsestilstander og bakterielle infeksjoner, men dette har ennå ikke påvist.

komparative fordeler

Den Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) testen har funnet ut at oliven blad ekstrakt har nesten dobbelt så mange antioksidanter som druekjerneekstrakt og er fem ganger kraftigere enn vitamin C. Det er også sagt å være mer potent enn antioksidant-rik noni, goji , mangostan, tyttebær, blåbær og granateple. The National Cancer Institute sier at antioksidanter "kan bremse eller muligens hindre utvikling av kreft."

betraktninger

Olive Leaf Australia (OLEA) begynte å selge sin ekstrakt i butikkene i 2003. Mindre enn seks år senere, var salget opp til AU $ 3,000,000 per måned - ca US $ 2,5 millioner. Folk rapportert å ha mer energi, smertelindring fra såre hender, redusert snorking og klarere hud. Foreldre hevder også å legge merke til forskjeller i barnas vitalitet og generell trivsel.

Produktet

Oliven blad ekstrakt er tilgjengelig i flytende eller kapselform, med eller uten mat, og bør alltid tas i henhold til instruksjonene på etiketten. Ekstraktet kan også administreres topisk som ønsket. OLEA anbefaler at det har en effektiv holdbarhet på to år, og produktet ikke trenger kjøling etter åpning. Den kan smake bittert, så barneolivenekstrakt er ofte gitt bær eller peppermynte smakstilsetning.

Advarsel

Folk noen ganger oppleve en "Die-Off" Effect etter å ha tatt oliven blad ekstrakt. Dette er en reaksjon på avrusning prosessen som kroppen forsøker å spyle seg med giftstoffer. Resultatet kan være tretthet, diaré, muskelsmerter, eller flulike symptomer. OLEA foreslår drikkevann mellom doser for å hjelpe kroppen tømme systemet sitt. Disse symptomene vil variere avhengig av individet og mengden av ekstrakt tatt. For å motvirke dårlig effekt, slutter å ta ekstrakt i 24 til 48 timer, deretter fortsette ved å ta en mindre dose.