Hvordan å bli gravid med Fibroids (Alternativ behandling)

July 4

Hvordan å bli gravid med Fibroids (Alternativ behandling)


Fibroids er vanligvis godartet muskel som vekster. Disse vekster fester seg til veggen av uterus. Svulstene vokse i respons til østrogennivå. Fibroids kan være et resultat av en usunn diett.

Små fibroids har vanligvis ingen symptomer, men når de vokser, kan de forårsake smertefulle perioder, blære infeksjoner og selv ufruktbarhet. Den vanligste metoden for behandling av fibroids er kirurgi. Men de er noen leger som hevder at naturlige behandlinger kan hjelpe krympe og behandle fibroids.

Bruksanvisning

En Rådfør deg med lege om dine fibroids og om ditt ønske om å bli gravid. Også rådføre deg med legen din om dine intensjoner om å bruke naturlige behandlinger og be om en uttalelse. Hvis legen din reaksjon er ja på naturlige behandlinger; disse er noen rettsmidler som kan hjelpe deg krympe fibroids og kan hjelpe deg å bli gravid.

2 Tenk tjenester av en akupunktør for å behandle fibroids. De er akupunkturpunkter som er knyttet til livmoren og som finnes i anklene. Noen utøvere akupunktur hevder at ved hjelp av denne terapi sirkulasjon til fibroider kan økes, for derved å redusere fibroid størrelse.

3 Tenk Homeopati å behandle blødning fibroids. Avhengig av nivå og type blødning, kan en Homeopati utøveren foreskrive følgende naturlige behandlinger.

** Shina
** Sabina
** Fosfor
** Trillium

4 Konsulter en urte utøveren å behandle fibroids. Noen urte utøvere anbefaler følgende urter: Poo wha, Er Jow og Chuan Xiong. Aldri ta disse uten å konsultere en profesjonell.

Les tips og advarsler nedenfor.

Hint

  • Ressurser brukes til å skrive denne artikkelen: 1.get Sunn Nå med Gary Null, bok 2.Mayo clinic.com
  • Rådfør deg med en lege først å behandle fibroids
  • Bruk naturlige behandlinger under oppsyn av fagfolk bare
  • Sørg for å sjekke resept medisin interaksjoner med urter og andre behandlinger.
  • Besøk mayo clinic.com og lese om bruk av alternativ medisin og terapi for å behandle medisinske tilstander.