Botemidler for hodebunnen psoriasis

March 4

Psoriasis i hodebunnen er en tilstand som klarner opp av seg selv med tiden. For noen mennesker, derimot, venter det ut er ikke et alternativ. Bortsett fra kommersielle produkter som er tilgjengelige, er det også en rekke naturlige botemidler som kan bli anvendt for å behandle denne tilstand.

Eddik

Den Psoriasis Foundation rapporterer at eddik har blitt brukt i behandling av hodebunnen psoriasis. Den har anti-bakteriell og anti-inflammatorisk egenskaper som er rettet mot infeksjon og betennelse i psoriasis lesjoner.

Kull tjære

The National Psoriasis Foundation anbefaler tjære --- spesielt kull tjære --- som en kur for hodebunnen psoriasis. Tar hjelper hindre den raske spredningen av hodebunnen hudceller, samtidig redusere kløe og betennelser assosiert med denne tilstanden.

Solskinn

Ifølge Dr. Laurence Miller, som er medlem av den medisinske Advisory Board of National Psoriasis Foundation, eksponering for sollys bidrar til å fjerne hodebunnen psoriasis. Han anbefaler bruk av suncreen å redusere kreftrisiko.

Calendula

Ifølge The Herb Companion, inneholder calendula eterisk olje aktive ingredienser som bidrar til å behandle hodebunnen psoriasis og lindre symptomene.

butter~~POS=TRUNC

Kjernemelk, påføres direkte på hodebunnen, har tradisjonelt blitt anvendt som en lindrende behandling av hodebunnen psoriasis.