Naturopathic behandlinger for revmatoid artritt

April 4

Revmatoid artritt (RA) er en autoimmun lidelse som fører til at kroppens immunsystem til å angripe store leddene i nakke, skuldre, håndledd og bein og mindre ledd som fingre. Konvensjonell medisin behandler RA med legemidler, mens naturopathic tilnærming legger vekt på hele kroppen velvære gjennom urter, massasje, akupunktur og andre teknikker.

fordeler

For noen mennesker, og tilbyr naturopathic behandling smertelindring, behandling av symptomer, reduserer bivirkninger av reseptbelagte medisiner og lar pasienten til å bruke færre resepter.

Funksjon

Naturmedisin forsøker å behandle de underliggende årsakene til RA, som betennelse, sammen med å styrke immunforsvaret og balansere hormoner og binyrene utgang.

betraktninger

Naturopaths tror feil ernæring kan forårsake eller bidra til RA, så det kan være nødvendig å endre kostholdet, som å eliminere kunstige søtstoffer; spise hele, ubehandlet mat; redusere rask mat inntaket og øke forbruket av matvarer som fisk, valnøtter og linfrø, som er høy i omega-3 fettsyrer som kan nøytralisere betennelsen.

urter

Urter som vanligvis brukes for RA inkluderer ingefær, gurkemeie, boswellia og bromelain (hentet fra ananas); hver urt er anti-inflammatorisk og har antioksidanter som motvirker frie radikaler som forårsaker celleskade og kan redusere ledd. Herbal medisiner tar lengre tid å jobbe enn konvensjonelle behandlinger, men har færre bivirkninger for folk flest.

Expert Insight

Dr. Nicole Sundene råder sine pasienter til å slutte å røyke, forbedre sine dietter, får moderat mosjon og redusere stress å administrere RA i stedet for, eller i tillegg til, å bruke reseptbelagte medisiner for å håndtere symptomer.