Hvordan få kunder som massasjeterapeut

August 2

Tiltrekke nye og faste henvise klienter handler om å bygge relasjoner og å finne ut hva din klientell, eller nisje gruppe, ønsker og behov. Som en person som tilbyr en tjeneste for helse og velvære er det viktigste du kan gjøre er å definere hva du er spesielt å tilby, og hvordan kan det nytte dine potensielle kunder.

Bruksanvisning

Får Klienter for en massasje praksis

1 Design et nettsted eller har minst en web tilstedeværelse av noe slag, enten det er en blogg om massasje eller en side som beskriver dine tjenester, avgifter, og fordelene ved massasje.

2 Design visittkort for din praksis. Ta med ditt navn, logo hvis du har en, telefon, Web-adresse, e-post, et tilbud om tjenesten, og spesielle tilbud. Vista.com er en av de minst kostbare måter å designe og skrive ut kortene dine, og de har også en rekke alternativer avhengig av budsjettet.

3 Utvikle en strategisk klient attraksjon plan og svare på disse fire spørsmålene:
1) Hvem er jeg tiltrekker? Hvilken type kunder ønsker du å jobbe med?
2) Hvem er jeg? Hva er det du tilbyr?
3) Hva gjør jeg ønsker? Hva slags praksis har du virkelig ønsker å skape?
4) Hvem blir jeg? Hva er det du bringer til dine kunder? Ikke bare dine ferdigheter, men hvem du er som person når du er sammen med klienter. Når du er klar på dette, se på det som en daglig påminnelse. Føl deg fri til å justere det eller endre det etter behov.

4 Be kunder å referere venner, og tilby noe gratis for sine henvisninger som en takk. Hold kontakten med dine kunder via e-post og tilbyr spesialtilbud. Samtale gamle kunder at du ikke har sett på en stund for å sjekke inn og se om de ønsker en massasje. Lær nettverk ferdigheter.

5 Ta en annonse i en lokalavis --- en bannerannonse hvis du har råd til det. Finn måter å annonsere tjenesten gratis på nettet eller for en liten avgift. Bli medlem av de som liste fagfolk, som EclecticHealth.net, som gir deg mer eksponering.

Hint

  • Bygg din praksis krever konsekvent eksponering. Lær hvordan du kan bygge relasjoner gjennom sosiale nettverk på nettet og bygge din kontaktliste. Lag en helse nyhetsbrev eller blogg. Lær hvordan du "hjerte selge" deg selv ved å bli en god lytter og finne ut hvordan du kan fylle behovet for dine potensielle kunden. Gå til nettverk hendelser lokalt, og bygge nettverk så ofte du kan i sosiale situasjoner.