Slik detox Gjennom Foot

July 5

Slik detox Gjennom Foot


Nylig har det vært mange som folk kan avgifte kroppen sin gjennom sine føtter ved hjelp av ulike metoder. Den grunnleggende ideen er at miljøgifter og andre skadelige stoffer kan fjernes fra kroppen gjennom fotsålene. Mens effektiviteten av avgifte kroppen gjennom føttene dine ikke har blitt bevist vitenskapelig, det er en tiltalende idé for mange mennesker. Hvis du ønsker å prøve det, bør du vite trinnene for de mest populære metodene.

Bruksanvisning

1 Kjøp og slitasje avgifte foot pads. Foot pads er en av de enkleste metodene for å avgifte gjennom føttene. De kan brukes mens du sover. Talsmenn sier at giftstoffer blir trukket ut over natten og at fargeendring av putene vise at de har jobbet. Det er anekdotiske rapporter om folk føler seg bedre etter foten avgiftning med pads, men det er ingen vitenskapelige bevis for at de fungerer.

2 Ha en avgiftende fotbad på et spa, naturlig helse butikk eller andre forretningssted som tilbyr denne tjenesten. Talsmenn hevder disse badene fjerne kroppslige giftstoffer gjennom føttene ved å overføre lav spenning gjennom vannet. Ved slutten av badet, har det vann som regel skiftet farge. Selv om dette er ofte sitert som bevis på denne foten avgiftning metodens effektivitet, vil vannet fortsatt endre farge hvis badet er kjørt uten neddykkede føtter.

3 Kjøp en avgiftende fotbad enhet og bruke det hjemme. Selv om det er ingen vitenskapelige bevis for at fotbad kan avgifte kroppen gjennom føttene, noen mennesker liker deres effekter. Kjøpe et hjem enhet er mer kostnadseffektivt enn å betale en spa eller annen tredjepart å bruke utstyret sitt for hver fotbad. Det er også mer praktisk.

4 Ha en refleksologi behandling. Refleksologi er lik en Fotmassasje, men reflexologists manipulere trykkpunkter på føttene på bestemte måter for å oppnå visse positive helseeffekter. Hvis du ønsker å avgifte kroppen gjennom føttene, planlegge et refleksologi avtale og la utøveren vet at du vil at han skal konsentrere seg om avrusning.

Hint

  • Det er absolutt ingen vitenskapelige bevis for at avgifte kroppen gjennom føttene er effektiv på noen måte. Fotbad, pads og liknende produkter er ikke regulert av Food and Drug Administration. Ikke bruk fot avgiftning som en erstatning for riktig medisinsk behandling.