Øvelser for Lower Back & Lyske smerter

March 16

Back-pain-advisor.com, en respektert referanse området for behandling av rygg og tilhørende smerter, diskuterer de viktigste årsakene til lavere tilbake og lyskesmerter i sin artikkel "lyske og lavere tilbake smerte." De sier at denne type smerte er forårsaket av stramme eller svake muskler, felles bevegelse eller bekken balanse, og at den beste måten å behandle denne typen smerte er gjennom øvelser. Øvelser for nedre del av ryggen og lysken er designet for å både strekke og styrke nedre rygg, hofte og lyske muskler, sener og leddbånd.

Om Øvelsene

Musklene stramme som folk alder. Du må trene disse stramme musklene til å hele tiden holde blodet strømmer til disse musklene. Blod transporterer oksygen og næringsstoffer som vitamin C og andre antioksidanter (forhindrer oksidering av sykdommer eller toksiske oppbygging i muskelceller) til musklene. Du bør alltid starte med tøyningsøvelser for både ryggen og lysken. Muskler og leddbånd i disse områdene er svært utsatt for skader. Muskelkontraksjon øvelser kan bidra til å bygge styrke i korsryggen, lysken og andre tilstøtende muskler. Dette vil bidra til å legge stabilitet til korsryggen, hofte og lysken.

Lavere Tilbake & Hip øvelser

Gjør 10 repetisjoner av hver øvelse og holde hver bevegelse i to til fem sekunder.

Ligg på gulvet med knærne opp. Trykk fast korsryggen i gulvet og hold den der. Slapp deretter gjenta for anbefalt antall repetisjoner.

Utvid venstre benet og ta tak i høyre kne med begge hender. Trekk forsiktig høyre kne mot brystet og hold den posisjonen. Gjenta bevegelsen med venstre beinet og gjøre 10 komplette repetisjoner. Man kan også trekke bena opp samtidig.

Gjør leg heiser for å styrke magemusklene. En sterkere mage vil bidra til å støtte korsryggen. Med føttene utvidet, sakte heve føttene om seks inches av bakken. Hold i 10 sekunder, og deretter sette dem på gulvet. Gjenta 10 ganger.

Knel ned på et teppe og binde hendene. Løft høyre ben opp og utvide den bakover så langt du kan. Hold denne posisjonen, ta med beinet ned, og gjenta bevegelsen med venstre ben.

lysken Øvelser

Vær forsiktig med å strekke for langt (forårsaker smerte) i følgende øvelser.

Ett ben stol strekning:
Sitt på en stol med skadde benet (lyske) helt ut til siden. Spenne den andre foten, slik at bena er i en 90-graders vinkel. Holder på stolen for støtte, sakte bøye mot innsiden av skadde beinet. Strekk så langt frem som mulig, hold i 10 sekunder og deretter slappe av. Gjenta fem ganger.

Sommerfuglen:
Sitt på gulvet og plassere føttene sammen. Putt dem i mot lysken. Sakte ned på innsiden av låret med begge albuene. Hold i 10 til 15 sekunder, og gjenta fire ganger.

Sitt på en stol og flytte bena innover og utover å bruke armene for motstand. Dette kan styrke lysken muskler.