Recovery Fra skulder Replacement Surgery

September 28

Recovery Fra skulder Replacement Surgery


Når skuldersmerter blir kronisk, kan en total skulder erstatning utføres for å gjenopprette funksjon av skulderen. Hvor lang tid det tar å komme seg fra denne type kirurgi, avhenger i stor grad av den enkelte.

Identifikasjon

Total skulder erstatning kirurgi innebærer kutting og fjerning av sener og bein fra skulderen, og erstatte dem med et kunstig ledd. Oppgangen fortsetter ofte i inntil ett år, etter denne type kirurgi.

smerte~~POS=TRUNC

Umiddelbart etter operasjonen, kan smertene bli administrert av intravenøs smertestillende medikamenter. Dette skal kun være behov for de første dagene, og er vanligvis byttet til en muntlig smertestillende medikamenter når smertene er under kontroll. Oral smertestillende medikamenter er vanligvis nødvendig for de to første ukene etter operasjonen.

sykehusopphold

En total skulder erstatning krever et opphold på sykehuset. Pasienten er vanligvis slippes ut når smertene er under kontroll, er snittet tørr og pasienten kan utføre range-of-motion øvelser.

Hjemmehjelp

Det kan være nødvendig for pasienten å ha litt hjelp hjemme etter skulder erstatning kirurgi. De fleste pasienter vil kreve litt hjelp med shopping, kjøring og aktiviteter hjemme i minst seks uker.

betraktninger

Det er en risiko for komplikasjoner med alle typer kirurgi. Kontakt legen din med en gang hvis du opplever noe rødhet, hevelse, økt smerte eller drenering rundt på siden av snittet. Dette kan indikere en alvorlig komplikasjon, så som en sårinfeksjon.