Programmer på Hvordan å miste vekt

May 3

Å miste vekt kan være en svært vanskelig prosess. Det er viktig å ha et program eller plan som skisserer hvordan å miste vekt og holde den av. Den mest effektive metoden er å kombinere en diett og mosjon plan som øker stoffskiftet og brenner av fett.

Faktaene

En økt metabolisme bidrar til å bryte ned maten du inntaket, heller enn å lagre noen ekstra kalorier som fett. Plukk en plan som setter fart på stoffskiftet vil ikke bare hjelpe deg å kaste uønskede pounds, men vil hindre ytterligere vektøkning.

The Diet

Det er viktig å spise mellom 6 til 8 små måltider per dag. Et lite måltid er litt større enn en stor snack og er omtrent halve størrelsen av et vanlig måltid. Å spise hver 2 til 3 timer holder stoffskiftet arbeider kontinuerlig og hindrer deg fra å få sulten

kardiovaskulær trening

Kardiovaskulær trening er den grunnleggende nøkkelen til noen vekttap program. Ved å arbeide ditt hjerte og lunger, hjelper cardio brenne fett, brenne kalorier og øke stoffskiftet. Aerob trening gjennom løping, sykling eller svømming er den vanligste formen for cardio

Resistance Training

Sammen med kardiovaskulær trening, er det viktig å bygge magre muskler. Lean muskler vil erstatte fett på kroppen din, og vil også få fart på stoffskiftet. Du bør trene hver muskel i kroppen din, men fokusere på de store muskelgruppene, inkludert bein, mage, bryst og ryggen.

Varighet

Denne type vekttap program, som i hovedsak krever en forandring i spisevaner, snarere enn en streng mat innhold diett, kan opprettholdes for alltid. For best resultat utføre kardiovaskulær trening tre til fire ganger i uken og en slags lys styrketrening to til tre ganger i uken.