Naturlig Cancer Diet

January 12

Naturlig Cancer Diet


Uansett hvor du snur i dag er det bøker, artikler og studier om hvilke supermat har størst potensial for å bekjempe kreft. The National Cancer Institute (NCI) anbefaler å spise minst fem til ni porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag --- med vekt på følgende kategorier:

• cruciferous grønnsaker (for eksempel brokkoli, kål, blomkål, rosenkål, bok choy og turnips)
• sitrusfrukter
• mørkegrønne bladgrønnsaker
• mørk gul / orange / røde grønnsaker

En regnbue av farger er nøkkelen til å sikre at du får et stort utvalg av bioaktive ingredienser som finnes i disse kreft-bekjempelse frukt og grønnsaker.

Raw Food Fakta

Ifølge Alicia McWatters, Ph.D., CNC, "Fersk, rå matvarer inneholder det høyeste nivået av enzymer. Enzymer er katalysator for de hundretusener av kjemiske reaksjoner som oppstår i hele kroppen." Hvetegress er et eksempel på den "helbredende kraft" av rå mat. Den klorofyll fra hvete gress inneholder en ingrediens som heter abscissic syre, som dreper mange kreftceller umiddelbart ved kontakt. Hvis du vil vite mer om den anti-kreft livsstil basert på en rå mat diett, forskere studerte utrolig sunne Hunza mennesker som bor i en avsidesliggende dal i Himalaya. Det de oppdaget er mat for tanken.

Spis gjerne Hunzas

De Hunzas spise ingen bearbeidet mat. Den eneste "behandlingen" de bruker er å tørke fersk frukt i solen, og gjør smør og ost av melk. De bruker ingen kjemikalier og kunstgjødsel i sine hager. De Hunzas spise en sjenerøs håndfull tørkede aprikoser hver dag (3 1/2 ounces), som har nesten 11 000 enheter av vitamin A, eller mer enn det dobbelte av USDA anbefalte daglige rasjon. De Hunza mennesker også vokse og forbruke epler, pærer, fersken, morbær, svarte og røde kirsebær og druer. Ingen måtte fortelle dem til å spise en mengde råvarer. De bare gjør.

Fascinasjonen med linfrø

Den linfrø (linfrø) Olje Diet av Dr. Johanna Budwig, en tysk biokjemiker og ekspert på fett og oljer har vært brukt med hell i hele Europa som både forebyggende og kurativ behandling for kreft. Fett (lipider) er avgjørende for all vekst behandling, fornyelse av celler, og hjerne- og nervefunksjoner. Disse lipider finnes i overflod i rå linfrø olje. I sak etter sak, oppdaget Dr. Budwig at hun kunne ikke bare hindre men kurere det ved ganske enkelt å foreskrive sine pasienter en kombinasjon av organisk linfrøolje og cottage cheese. Det bør imidlertid bemerkes, at de to må spises sammen for å være effektivt, ettersom en utløser egenskapene for det andre skal frigis.

Selvfølgelig er en sunn diett bare én av mange faktorer som er involvert i en kreft-frie livsstil. Minimere eksponering for miljøgifter, stress, alkohol, tobakk og andre potensielle kreftfremkallende kan også redusere risikoen.