Hvordan å miste overflødig fett raskt

March 1

Hvordan å miste overflødig fett raskt


Enten du ønsker å slanke seg for en hendelse eller bare ønsker å gå ned i vekt for deg selv, Shedding overflødig fett tar disiplin og viljestyrke --- spesielt når du er på en selvpålagt frist. Heldigvis kan en positiv holdning og ekspertråd hjelpe. Mens kosthold og mosjon er nei-brainers, andre lite kjente teknikker --- som gjør at du får nok søvn --- kan også hjelpe deg å forbrenne fett raskt.

Bruksanvisning

1 Skift matvarer som inneholder mye fett med sunne, fettfattig mat, som frukt og grønnsaker, spesielt hvis du ikke spise tre porsjoner hver hver dag. Vurdere "DASH" spising plan, som står for "Dietary Approaches til Stop Hypertension". Det inkluderer mye hele korn, fisk, fjærkre, frukt, grønnsaker og nøtter og grenser søtsaker, fett og rødt kjøtt. Det hjalp deltakerne gå ned i vekt på en Kaiser Permanente studie ledet av forsker Jack Hollis, Ph.D., og publisert i august 2008 utgaven av "American Journal of Preventive Medicine."

2 Drikk grønn te for en ekstra metabolisme boost. Den inneholder katekiner, en type antioksidant som bidrar til å brenne opptil 70 flere kalorier om dagen.

3 Hold en daglig mat og mosjon logg. Ifølge Hollis studie i "American Journal of Preventive Medicine," pasienter som holdt en mat logg mistet dobbelt så mye vekt som de som ikke gjorde løpet av en seks måneders periode.

4 Spis protein bar 90 minutter før du begynner en treningsøkt. I Genevieve Monsma er "Marie Claire" artikkel "7 måter å forbrenne fett raskere", "Hot Point Fitness" forfatter Steve Zim sier at dette vil gi deg ekstra energi til å trene lengre og mer intenst, noe som betyr at du forbrenner flere kalorier.

5 Target problem områder på kroppen med styrketrening i begynnelsen av treningen. For eksempel, hvis du er bekymret for overflødig magefett, gjør crunches og planken trening for å jobbe magemusklene. Selv om du ikke kan miste fett på bare en del av kroppen din, kan du tone visse områder for en strammere, slankere utseende.

6 Lagre cardio for den siste delen av treningen, som New Yorks Lift Gym eieren Ken Fitzgerald anbefaler i "Marie Claire". Siden det tar kroppen din 15 minutter å begynne aktivt å brenne fett, og starter med styrketrening gir kroppen en sjanse til å varme opp. Det betyr at av den tiden du treffer cardio, vil hvert minutt teller mot din vekttap mål.

7 Endre rutine ofte for å gi kroppen din en ny utfordring, og unngå kjedsomhet, noe som kan lede deg til å regne ut for kortere perioder og sabotere din vekttap. Det amerikanske Department of Agriculture Mat og ernæring service lister jogging, sykling på over 10 miles i timen, svømming, aerobic og rask gange som de beste kalori-brenning øvelser i sin "Calorie Burner Chart".

8 Gjør korte støt med høy intensitet når du begynner å falme, i stedet for bare å slutte. Hvis du har en dag der du ikke kan få energien opp for en høyintensiv trening --- eller hvis du bare begynnelsen din rutine og trenger å bygge opp din utholdenhet --- kan intervalltrening hjelpe. Korte perioder med høy intensitet trening blandet med lengre perioder med lav intensitet trening er bedre enn en full lavintensiv trening uten utfordringer.

9 sove åtte timer hver natt. I sin "Good Housekeeping" artikkel "miste vekt raskere," personlig trener Jim Karas skriver at mer søvn kutter ned på sen kveld snacking og holder metabolismen fra bremse ned.