Hvordan å miste vekt med en tidsplan

June 27

Hvordan å miste vekt med en tidsplan


Å miste vekt er ikke en lett oppgave, spesielt hvis du har full timeplan for arbeid og omsorg for en familie. Fordelene med vekttap, men oppveier risikoen ved å bo overvektige eller fete. MedlinePlus, en tjeneste av det amerikanske National Library of Medicine, sier nesten to tredjedeler av mennesker i USA er overvektige. Overvekt fører til helseproblemer som type 2 diabetes, høyt blodtrykk, søvnapné, depresjon, hjerteinfarkt og hjerneslag. Å miste vekt forbedrer disse helseproblemer. For å gå ned i vekt med en full timeplan, må du finne kreative måter å endre din livsstil.

Bruksanvisning

1 Skriv en ukeplan trening. Akkurat som du skriver en avtale for å gå til legen og måtte gå på jobb på et bestemt tidspunkt, kan du blyant i treningen. Bestem hvilken tid på døgnet du ønsker å trene og skrive det ned. Hvis du har tenkt å trene på et lokalt treningssenter, beholde en kopi av planen på kjøleskapet eller på speilet. Hvis du har tenkt å gjøre det hjemme, holde DVDer av TV og skrive ned hvilken du ønsker å gjøre hver dag.

2 Hold sunn mat på hånden hjemme eller på jobb. Du må kanskje rense ut ditt kjøleskap og pantry å bli kvitt noen fristende mat. Ta med lunsj og snacks til å arbeide for å unngå automater eller en co-arbeidere godteri skuff. Gode ​​ikke-bedervelige snacks for å holde på jobben inneholde nøtter og ernæring barer. Kjøp microwavable retter med separate spilleautomater og rett ut rester i dem. Legg dem i kjøleskapet eller fryseren som en erstatning for bearbeidede microwavable måltider.

3 Bruk en skritteller og legge mer vandre på dagen. Helseorganisasjoner, slik som Shape Up America, oppfordrer alle til å få minst 10 000 skritt om dagen. Du kan få disse ved å parkere langt vekk fra bygninger, vandre rundt i nabolaget og nærliggende butikker, ta trappen og gå under lunsjpausen.

4 Start en vekttap klubben med venner eller kolleger. Mer enn sannsynlig, har du mennesker i livet ditt som også har en krevende tidsplan. Som en gruppe, kan du motivere hverandre og planlegge trening datoer. Dere kan velge å opprette en Biggest Loser typen vekttap konkurranse.

5 Tren hjemme. Øvelse DVDer er en praktisk måte å få en komplett trening på timeplanen din og kommer i ulike lengder. Det er DVD-er med 10- til 15-minutters segmenter, samt de så lenge som 90 minutter. Du kan gjøre dem før jobb, etter jobb eller ved midnatt hvis du føler for det. Trenings DVD-er med 10-minutters segmenter kan gjøres i løpet av dagen om du vil.