Hva er den beste måten å miste vekt og tone opp i 30 dager?

January 5

Hva er den beste måten å miste vekt og tone opp i 30 dager?


Å miste vekt krever en riktig forståelse av hva sunn vekttap ser ut. Annonser tilby treningsutstyr eller kosttilskudd som lover rask slanking med minimal innsats. I motsetning til Mayo Clinic anbefaler en langsom og jevn tempo for å miste en til to pounds en uke ved å brenne minst 500 flere kalorier enn det som er spist hver dag. Det hele kommer ned til et sunt kosthold, daglig mosjon, nye vaner og motivasjon.

Sunn diett

Å drikke nok vann hver dag er den enkleste og beste stedet å begynne et sunt kosthold. Vann er ikke bare fri for kalorier, men også renser systemet fra giftstoffer og hjelper oppdatere din kropp. Drikkevarer som inneholder sukker eller alkohol kan smake mer tiltalende, men flytende kalorier er en stor grunn til at folk ikke mister vekt. Forskere ved Johns Hopkins University funnet ut at å kutte kalorier fra væsker kontra faste stoffer scoret et bedre vekttap hos voksne.

Når det gjelder mat, spise små porsjoner fire ganger om dagen for å opprettholde stoffskiftet og forhindre sult. Målet for kjøtt som er grillet eller stekt, ikke stekt, unngå overdreven salt, sukker og karbohydrater. Fyll halve tallerkenen med hele korn og den resterende halvparten med frukt og grønnsaker for å tilby kroppen din de næringsstoffene den trenger uten å forbruke store mengder fett.

daglig Trening

Trene tre til fire ganger i uken gir kroppen en bedre mulighet til vekttap enn slanking alene. Øvelser som bygger muskler kan hjelpe deg å forbrenne kalorier selv når du hviler, mens aerobic aktivitet vil øke det samlede stoffskifte. Gjør en 10- til 40-minutters høyintensiv trening i morgen, samt en moderat aktivitet om natten, som å gå eller husarbeid, hjelper til med å bygge muskler og toning.

"Mens Health and Fitness" antyder variere treningen din rutine på en ukentlig basis. En grunn er å holde kroppen din fra å bli vant til de samme utfordringene, mens en annen er å holde deg motivert ved å prøve nye ting. Gjør ditt beste for å holde seg i aktivitet i løpet av hver rutine, minimere hvileperioder til et minutt. Ta med en full-body utfordring så vel ved å styrke dine armer, ben, rygg og bryst.

nye vaner

Små endringer i dine daglige vaner kan brenne kalorier som bidrar til din vekt-tap mål. For eksempel parkeringsplass lenger bort fra der du vanligvis gjør, eller å ta trappene i stedet for heis eller rulletrapp legge aktivitet du ville ha gått glipp av. Så prøv å gå hunden i stedet for å sende det ut til bakgården eller ta vaskerom i underetasjen i stedet for å bruke den innebygde vaskeri kastere. Hver lille ekstra endring i vaner går en lang vei.

Motivaton

Bor motivert er kanskje den største utfordringen av dem alle. Sett tidsfrister og belønne dine prestasjoner med noe du virkelig ønsker eller kan nyte, for eksempel kinobilletter eller et nytt antrekk. Likeledes, hvis du bommer, disiplinere deg selv ved å kutte ned på noe du liker å gjøre, som din favoritt TV-program eller dessert. Du kan selv ønsker å skrive ut hvorfor du håper å gå ned i vekt på speilet på badet eller andre steder som du vil ofte i løpet av dagen.