Hvordan finne den beste tiden å bli gravid en baby

October 31

Hvordan finne den beste tiden å bli gravid en baby


Den beste tiden å bli gravid en baby er under eggløsningen: hvor lang tid at en kvinnelig er den mest fruktbare. Du må forstå hvordan det fungerer syklusen din og bruke denne informasjonen til din fordel. Du kan gjenkjenne eggløsning ved visse endringer i kroppen din og bruke dem til å forutsi den beste tiden å tenke seg en baby.

Bruksanvisning

1 Marker den første dagen i menstruasjonssyklusen på en kalender. Gjør dette for en periode på seks måneder.

2 Beregn hvor lang menstruasjonssyklus varer ved å telle fra den første dagen i menstruasjonen til den første dagen i menstruasjonen i påfølgende måned. Over seks måneders periode, kan det være av et par dager. En normal menstruasjonssyklus varer alt fra 28 til 32 dager.

3 Trekk 18 dager fra den korteste syklus og 11 dager fra den lengste syklusen. Dette vil gi deg den begynne og avslutte dagen i fruktbare periode. Hvis syklusen varer i 28 dager, begynner dagen din fruktbare periode er den 10. dagen i syklusen og den siste dagen er den 17. dagen i syklusen. Telle bakover 14 dager fra den estimerte start dagen i menstruasjonssyklusen kan du også regne ut din mest fruktbare periode.

4 Ha samleie annenhver dag i løpet av din fruktbare periode. Ved å hoppe over en dag, kan partneren din produsere nok sperm for en vellykket befruktning.

5 Bruk en basal termometer på daglig basis for å finne ut når du er mest fruktbar. Før eggløsning, går temperaturen ned betraktelig, signaliserte til deg at det er rett tid å bli gravid.

6 Se etter endringer i Cervical slimete. Klar og stretchy slimete følger rett tid å bli gravid.

Hint

  • Ta prenatal vitaminer mens hun var gravid. Du ønsker også å unngå tobakk og alkohol, og opprettholde en sunn vekt.
  • Vurder å bruke ovulation Predictor pinner tilgjengelig på ditt lokale stoffet butikken.