Hvordan leges med Aloe Vera Juice

March 28

Hvordan leges med Aloe Vera Juice


Det er ikke bare brukes for solen brenner. Selv om aloe er ofte brukt topically for brannskader, mange mennesker drikker aloe vera juice daglig for å behandle tilstander som forstoppelse, diabetes, astma, epilepsi, slitasjegikt, forkjølelse, bursitt og glaukom, blant andre. Med denne rekke medisinske tilstander som drar nytte av Aloe vera, kan mange potensielt finne helbredelse gjennom regelmessig inntak av sin juice.

Bruksanvisning

Å drikke Aloe Vera Juice til Heal

1 Snakk med legen din. Fortell legen din at du vil legge til Aloe vera juice til kosthold. Hvis du har noen alvorlige pre-eksisterende forhold eller allergier legen din kan fortelle deg om det kunne være noen kontraindikasjoner ved inntak av Aloe vera.

2 Kjøp en stor flaske eller to av Aloe vera juice på en naturlig mat butikk. Sjekk utløpsdatoen for å sikre at det er en ny flaske.

3 Drikk en kopp aloe vera juice daglig om morgenen.

4 Lag en daglig detaljert logg over prosessen. Begynn på den første dagen du begynner å drikke juicen ved å liste dine symptomer, energinivå, hvor mye Aloe du drakk og andre vesentlige merknader. Holde denne loggen er en måte å overvåke og måle dine symptomer som du regelmessig drikker juice.

5 Les loggen etter å ha drukket Aloe juice for en eller to uker. Oppmerksom på eventuelle endringer som du føler. Hvis resultatene er positive, og symptomene har bedret seg, fortsette å drikke Aloe juice daglig for å opprettholde din helse.

6 Hvis du merker noen resultater, gjenta trinn tre og fire. Hvis det fortsatt er noen resultater, drikke en kopp aloe vera juice daglig om kvelden. Hvis du noen gang symptomene blir verre eller du utvikler nye symptomer, bør du kontakte legen din umiddelbart.

Hint

  • Drikk Aloe vera juice i stillhet og visualisere at det er fordel og healing kroppen din som du drikker det. Ifølge Artritt Today, "kreativ visualisering kan påvirke psykologiske tilstander, persepsjon og selv hverdag og virkelighet, slik at du kan skape et liv med mindre stress og smerte." Bruk av denne praksisen mens du drikker Aloe vera juice kan bidra til å øke sin evne til å hjelpe deg å helbrede.
  • Nasjonalt Senter for gratis og alternativ medisin sier at det ikke er nok vitenskapelig dokumentasjon som støtter aloe vera for annen bruk i tillegg til lokal applikasjon til forbrenninger eller i form av Aloe lateks som et avføringsmiddel (Aloe lateks er tørket, grønne delen av aloe blad.) Ifølge NCCAM, bør personer med diabetes som bruker glukosesenkende medisiner være forsiktig hvis samtidig tar aloe muntlig fordi enkelte studier tyder på aloe kan senke blodsukkernivået. Ikke ta aloe hvis du har en intestinal tilstand som Crohns sykdom, ulcerøs kolitt, eller obstruction-- aloe latex er en tarmen irriterende og kan forverre disse tilstandene. Høye doser av aloe latex har vært knyttet til nyresvikt og andre alvorlige forhold. Ikke ta Digoksin (Lanoxin) samtidig med Aloe Vera Juice. Hvis du har diabetes, overvåke blodsukkeret hvis tar Aloe. Aloe kan senke blodsukkeret, og hvis du har diabetes og ta medisiner også brukes til å senke blodsukkeret, kan det bli for lavt.