Biotin for Weight Loss

February 14

Biotin for Weight Loss


Biotin er en av mange vitaminer kroppen trenger for å opprettholde personlig helse. Det er også kjent som B7 og er viktig i en rekke funksjoner, inkludert metabolisme og etablering av nødvendige enzymer. På grunn av sin forbindelse med metabolisme, er det kjent å hjelpe til med vekttap.

biotin oversikt

Kroppen trenger bare en liten mengde biotin, er ca 300 mikrogram anbefalt daglig inntak. Mye av det kommer fra maten vi spiser, og det er skapt av bakterier i tarmen. Biotin også kan finnes i flere over-the-counter urte og vitamintilskudd. Biotin mangel er sjelden, men når det skjer kan det føre til hårtap, økning i kolesterol og hjerteproblemer.

Rollen biotin i kroppen er å hjelpe produsere energi, bistå i etableringen av aminosyrer og hjelpemiddel i fordøyelsen. Det hjelper sammenbrudd fett, karbohydrater og protein i en energikilde for kroppen både lang og kort sikt. Biotin har også vist seg å være nødvendig for replikasjon av deoksyribonukleinsyre og genekspresjon.

Vekttap og Andre bruksområder

Mens biotin hjelper kroppen å forbrenne fett og skape energi, har det ikke vært noen studier knyttet til vekttap, ifølge National Institute for Health .. Det kan gi kroppen ekstra energi til trening, men kroppens behov for vitamin er liten og overskytende beløp vil ikke øke hastigheten på konverteringen. Det kan brukes som et supplement til en allerede sunt kosthold og treningsprogram.

Biotin har blitt brukt til å behandle andre problemer, inkludert sprø negler, stoppe håravfall, senke kolesterol for diabetes og hjertesykdommer. Matvarer som inneholder biotin inkluderer leveren, blomkål, laks, gulrøtter, bananer, soya mel, korn og gjær, ifølge Mayo Clinic. Det bør også bemerkes at kokeprosessen kan senke nivåene av biotin i mat.

Hvor du kan kjøpe Biotin

Biotin er tilgjengelig i de fleste multi-vitamintilskudd som kan finnes i mange dagligvare og narkotika butikker. Det kan også bli funnet som et frittstående supplement i helse-butikker. Anbefalt daglig inntak av biotin er 300 mikrogram per dag, som er det beløpet som finnes i de fleste vitamintilskudd, ifølge National Institute for Health. Det har ikke vært noen bivirkninger forbundet med biotin, selv i store doser som trengs for biotin-mangel, i henhold til NIH.