Gruppe HLR trening

October 21

Gruppe HLR trening


Gruppe HLR trening gjør store grupper av mennesker til å få trent i HLR, også kjent som hjerte-lunge-redning. Jo flere folk som kjenner HLR, jo flere liv som kan lagres, fra plutselig hjertestans. HLR-trente folk vet hvordan de skal hjelpe et offer for å holde blodet strømmer til hjertet og hjernen til akutt medisinsk hjelp kan komme.

Funksjon av HLR trening

En person som trenger HLR utføres på ham kan være et offer av drukning, kvelning eller hjerteinfarkt. Hjerte-lunge-redning er prosessen der en person holder et offer i live til akutt medisinsk hjelp kommer. En trenet HLR person lærer hvordan du effektivt utføre munn-til-munn-metoden ved å holde oksygen strømmer inn i lungene. Han lærer også hvordan du gjør brystkompresjoner på hjertet for å holde blodet pumpe gjennom kroppen. Under en HLR opplæring klasse, lærer du up-to-date juridisk og medisinsk informasjon om hvordan du utfører HLR på en person som trenger intervensjon.

History of Gruppe HLR trening

Ifølge American Heart Association, den første dokumenterte bruk av CPR var i 1740 da Paris Academy of Sciences anbefales bruk for drukning ofrene. Dr. Friedrich Maass utviklet den første dokumenterte metoden for brystkompresjoner i 1891. Innen 1960, American Heart Association ble drive gruppe klasser å lære HLR, hovedsakelig til leger først og deretter allmennheten snart etterpå.

Som utfører Gruppe HLR trening

Den amerikanske Røde Kors og American Heart Association er de to store gruppen HLR trenere i USA. Lokale politiet avdelinger, universiteter, arbeidsgivere, brannvesen, sykehus og byens enhetene har gruppe HLR trening klasser, men ofte sine instruktører er sertifisert gjennom en av de to store HLR enheter. Hvis din arbeidsgiver krever HLR trening, kan det planlegge regelmessige gruppe HLR klasser gjennom en utenforstående firma eller har en av sine ansatte mottar sertifisering for å bli en trener.

Fordeler med Gruppe HLR Training

Den amerikanske Røde Kors sier at sin gruppe HLR opplæring tilbyr praktisk fordi klassene kan planlegges på anlegget i en tid som passer for deg. Gruppe HLR trening er kostnadseffektivt fordi du deler instruktørens tid og materialer. Når du har fullført en gruppe HLR kurs, skal du motta et sertifikat som vil vare ett til to år. Flere arbeidsgivere finner det fordelaktig å kreve sine ansatte til å bli opplært i HLR og leverer gruppe trening.

Hva du lærer i klassen

I et CPR klasse, instruktør vil gå over lovene som styrer HLR. Disse lovene er basert på den barmhjertige samaritan lov. Du vil sannsynligvis se en film og / eller lese et hefte om HLR. I løpet av klassen, vil du bli trent hvordan du gjør det Heimlich manøver for choking ofre. Du vil lære å utføre munn-til-munn-metoden og hjertekompresjon hell på ofre i ulike aldre og størrelser. Instruktøren kan ha utstillingsdukker for å hjelpe deg å lære nøyaktig hvordan du utfører HLR. På slutten av klassen, vil du ta en test for å sørge for at du forstår informasjonen undervist.