Hvordan identifisere Naproxen bivirkninger

September 3

Hvordan identifisere Naproxen bivirkninger


Naproxen er en pålitelig stoff som brukes for smertelindring. I tillegg er det brukt for å kjempe betennelse. Det er bivirkninger til sitt bruk, men de fleste er milde. Men som med alle legemiddel hvis du tar det for første gang, ta med forsiktighet og overvåke selv.

Bruksanvisning

1 Se etter en forbedring i din tilstand. Se for lindring av smerter og / eller betennelse. Dette er en indikasjon på at medisinen virker og ikke forårsaker en negativ reaksjon på systemet ditt.

2 Merknad milde bivirkninger som inkluderer kvalme, halsbrann, hodepine og svimmelhet blant andre. Forstå at disse er ikke viktig med mindre de intensivere eller vedvarer, i så fall en lege bør kalles.

3 Vær på utkikk etter alvorlige bivirkninger som inkluderer vanskeligheter med å svelge, alvorlig magesmerter, vedheng hevelse, pounding eller rask hjerterytme og syn eller hørsel endringer. Ring lege umiddelbart ved å utvikle noen av disse symptomene som de er uønskede bivirkninger.

4 Legg merke til symptomer som vil peke på bivirkning av leverskade. De ville bli betraktet som alvorlige bivirkninger. Disse symptomene kan omfatte gulfarging av øyne, mørk hud, tretthet, mørk urin eller vedvarende ekstrem magesmerter. Stoppe medisinering og ringe legen.

5 Se for utviklingen av pustevansker. Se for elveblest. Se etter hevelse i lepper eller svelg. Merk at dette er en anafylaktisk reaksjon og kan være dødelig. Det utvikler seg raskt, så en ambulanse må tilkalles raskt.

Hint

  • Hold en logg med hensyn til symptomer, slik at du ikke trenger å stole på hukommelsen.
  • Plasser resept informasjon og notater på et sted der de er synlige og hvor de er lett å hente. Del det faktum at du er på nye medisiner med noen som enten bor sammen med deg eller ser du svært ofte, og gi dem tilgang til informasjonen.
  • Se for noen bivirkning uansett hvor mild som ikke går bort som det kan utvikle seg til et større problem. alltid ringe lege umiddelbart hvis du utvikler et problem.
  • Aldri kjøre selv til sykehuset hvis du har problemer med å puste.