Måter å kurere Livets problematikk

April 15

Måter å kurere Livets problematikk


Livet er fullt av problemer. Problemer er mindre irritasjoner, for eksempel miste nøklene, problemer med å sove, å bli sittende fast i trafikken, følelsen alene eller konstant bekymre deg for penger. Men takle disse frustrasjoner kan gjøre dem lettere å håndtere og til slutt kontroll. Neste gang du føler deg overveldet av små irritasjonsmomenter, oppbevare følgende strategier i tankene.

Å ta kontroll

Uansett stresset kan være, må du ta kontroll for å løse det. Gi etter for stresset av problemene vil ikke fikse ting. Først unngå unødvendige angst. Begrens antall mindre problemer med å si "nei" når møtt med ekstra ansvar. Hold deg unna folk som stresser deg ut. Det siste du trenger er å bli plaget av noen som irriterer eller irriterer deg. Styr dine omgivelser. For eksempel, hvis du hater trafikk, ta en mindre trafikk rute, selv om det er lengre. Unngå emner som stresser deg, for eksempel politikk eller religion. Det er ingen grunn til å bli plaget av en annen persons sterke meninger. Til slutt, se på timeplanen din og kutte ned antall problemer. Finne ut hva som bør gjøres og hva som absolutt må gjøres.

styrke relasjoner

Med uendelig antall livets problemer, å ha sterk støtte er avgjørende når du arbeider med dem. Bevege seg mot stadige menneskene i livet ditt som du kan stole på. Hvis du ikke kjenner noen som det, fokusere på å bygge nye sosiale nettverk. Hvis en av dine relasjoner skjer for å være en kilde til stress, unngå den personen. Å bygge nye relasjoner, prøve ting som frivillig for noen, gjenoppta kontakten med gamle venner, ta klasser eller bli med i en klubb.

Avslapning

Siden livets problemer kan og vil understreke deg ut, er avslapping en utmerket kur. Ting som dyp pusting, muskelavslapning og meditasjon kan alle være en stor hjelp. For dyp pusting, sitte med ryggen rett. Sakte puster inn gjennom nesen og ut gjennom munnen så mange ganger du vil. Muskelavslapning innebærer innstramming hver muskel i ca 10 sekunder, og deretter slappe av det. Start med den ene foten, så den neste, og jobbe deg opp kroppen din til hvert område har blitt strammet og avslappet. Meditasjon kan du fokusere på nåtiden mens glemme spørsmål om fortiden eller fremtiden. Hvis du sitter stille, plasserer din oppmerksomhet på hver kroppslig sensasjon uten å tenke på det som "god" eller "dårlig". Hvis du går, fokusere på hvert enkelt trinn. Hvis du spiser, tenker på noe annet enn et måltid, så unngå distraksjoner som TV-en.

Bygg Resistance

Livets problemer er mye enklere å kurere hvis de ikke påvirker deg så mye. For dette formål, øke fysisk form er et kraftig verktøy. Dette betyr ikke at du må benk 300 lbs. Hvis du gjør noe trening i 30 minutter om dagen, fem dager i uken, kan du merke en markant forskjell i hvor godt du håndterer livets problemer. Å spise sunt er også viktig, spesielt til frokost. Gjennom hele dagen, opprettholde din energi med næringsrik mat. Unngå ting som koffein, sukker, sigaretter, alkohol eller narkotika.