Liste over positive følelser

May 22
Liste over positive følelser

Oversikt

Mange folk ikke innser kraften av positive følelser. Positive følelser kan ikke bare hjelpe oss å vokse som mennesker, men de kan også forbedre kvaliteten på våre relasjoner og øke vår følelse av emosjonell velvære, ifølge Dr. Vijai Sharma of Mind Publications. Hvis du har problemer med å anerkjenne de positive følelsene du opplever på en daglig basis, eller trenger litt hjelp til å finne ut hvilke nye positive følelser for å få til i livet ditt, viser en liste over positive følelser kan hjelpe.

Glede

Joy føler stor glede, lykke eller oppstemthet. Det kan virke som om alt skjer akkurat som det skal være. Glede kan være forårsaket ved å delta i din favoritt aktiviteter, opplever et strøk av lykke, å oppnå målene dine eller gjør noe som gjør noen andre glad.

Takknemlighet

Takknemlighet er å være virkelig takknemlig eller takknemlig for noe. Når du føler ekte takknemlighet, du ofte oppleve trangen til å gi av deg selv fordi du føler deg så velsignet med alt du har. Selv når tidene er tøffe, kan du finne noen grunn til å være takknemlig.

Sinnsro

Serenity er følelsen en dyp følelse av fred eller tilfredshet om hva du opplever. Når du er rolig, du lever i øyeblikket, uten noen bekymringer eller frykt om fremtiden eller angrer på fortiden. Å være stille eller fortsatt i naturen, gå en lang tur, meditere eller praktisere yoga, skal på ferie eller bare slappe av med din favoritt bok kan alle få følelsen av ro.

Renter

Renter er en følelse av å være nysgjerrig eller trukket til noe. Å være interessert i noe fanger oppmerksomheten din, strammer du og lar deg slippe løs din kreativitet og talent. Driver på din favoritt hobbyer eller tidsfordriv og konsekvent å være på utkikk etter nye aktiviteter som du kan nyte er et par måter å bringe om følelsen av interesse.

Håp

Håp er en følelse av at alt vil ordne seg til det beste, eller troen på at du kan ha det du ønsker. Håper kan motivere deg til å snu ting rundt og kan inspirere deg til å nå dine drømmer. Hold følelse av håp i live ved å være optimistisk og positiv, uansett hvor forferdelige omstendigheter.

Stolthet

Stolthet er når du opplever en dyp følelse av tilfredshet eller glede på grunn av noe du har gjort eller skapt. Sette oppnåelige mål og arbeide for å nå disse målene kan gjøre deg stolt av deg selv og dine prestasjoner.

Fornøyelse

Amusement betyr at du positivt holdt av hendelsene rundt deg. Amusement kan komme i form av en uventet hyggelig overraskelse eller en morsom situasjon, og det endrer nesten alltid humøret på en positiv måte. Spille med barn, delta i muntre erting med signifikante andre, ser komedier eller lese morsomme bøker er bare noen få måter å få til underholdning.

Inspirasjon

Inspirasjon skaper et dypt ønske om å gjøre noe positivt, eller for å gjøre en positiv endring. Lytte til sanne historier om folk som overlevde en stor prøvelse, eller ser eller snakker med folk som gjør noe for å gjøre verden til et bedre sted kan føre til følelser av inspirasjon.

Ærefrykt

Ærefrykt er en overveldende følelse av ærbødighet, forundring eller beundring for noe. Det minner ofte deg til å tenke på ting som er større enn deg selv eller din nåværende situasjon. Å være i nærvær av stor naturlig skjønnhet, som et fjell, innsjø, hav, canyon eller enda en storm, kan bringe om følelser av ærefrykt.

Kjærlighet

Enten kjærlighet er romantisk, familiær eller bare en dyp følelse av glede eller kjærlighet for noen eller noe, alle disse definisjonene dele en dypt hengiven medfølelse. For å få flere følelser av kjærlighet inn i livet ditt, kan du prøve å se det gode i mennesker, være snill og hensynsfull mot andre og tillate deg selv å være åpen for å motta kjærlighet og hengivenhet i retur.