Har spise bananer Hjelp Nerve Damage?

May 17
Har spise bananer Hjelp Nerve Damage?

Betegnelsen "banan" refererer til et antall arter som hører til slekten Musa, i familien Musaceae, som vokser på en plante som er ofte referert til som et tre. Bananer er en frukt rikt på næringsstoffer, herunder vitamin B-6, kalium og vitamin C. Disse vitaminene er viktige for nevrologisk funksjon, men høyere doser av noen av disse næringsstoffene kan bidra til nerveskader. Snakk med legen din før du bruker bananer for å behandle eller forebygge nerveskader.

nerve Damage

Nerveskader eller nevropati, presenterer en rekke symptomer som prikking og nummenhet i armer og ben, følsomhet for varme og kulde, samt vanskeligheter kontrollerende muskelbevegelser. Du kan også oppleve autonom nevropati, en form for perifer nevropati som påvirker grunnleggende funksjoner i kroppen din, for eksempel blærefunksjon eller blodtrykk. Det er mange årsaker til nerveskader, inkludert traumatisk skade, diabetes, infeksjon, alkohol og vitaminmangel.

Vitamin B-6

Bananer er en rik kilde til B-6, som tilbyr 41 prosent av ditt daglige behov i en en kopp servering. Vitamin B-6, eller pyridoksin, støtter funksjon av flere neurotransmittere; sikre signaler utføres fra en celle til en annen, som støtter hjernen din utvikling og normal funksjon. For lite vitamin B-6 i kosten kan føre til nerveskader, kan overdreven inntak av dette vitaminet også forårsake nerveskader, ifølge Office Kosttilskudd. Ikke overstige 100 milligram B6 daglig.

kalium

Bananer er rike på kalium, som inneholder 23 prosent av ditt daglige behov per 1 kopp servering. Kalium er viktig for riktig funksjon av alle celler, organer og vev i kroppen og bidrar til å forenkle nerve sendinger. For mye kalium i blodet er kjent som hyperkalemi, som kan føre til uregelmessig hjerterytme, kvalme og tretthet. Hyperkalemi er lite sannsynlig bare fra kosten alene, men hvis du har diabetes eller andre sykdommer som påvirker nyrefunksjonen, du er på et høyere risiko for å utvikle denne tilstanden. Snakk med legen din før du bruker bananer å behandle nevropati.

Vitamin C

Anbefalt daglig inntak av vitamin C, eller absorbic syre, er 60 milligram og en kopp servering av bananer gir deg 33 prosent av det amount.The University of Maryland Medical Center anbefaler du ikke overskrider 2000 milligram som urolig mage og diaré kan forekomme . Vitamin C er viktig for å fremme helsen til immunsystemet, healing skader og hjelpe opptaket av jern. Vitamin C er en antioksidant, betyr det The Linus Pauling Institute rapporterer dyrestudier har funnet vitamin C terapi reduserer symptomer nevropati. Snakk med legen din før du bruker vitamin C for å behandle nerveskader.