Hjem behandling for skrumplever

August 3

Levercirrhose er en svært farlig, ofte dødelig sykdom i leveren. Cirrhose er en tilstand der overdreven inflammasjon og arrdannelse forekommer i leveren. Denne sykdommen er ofte forbundet som et bi-produkt av alkoholisme. Sykehusbehandling for skrumplever inkluderer, men er ikke begrenset til kirurgi og reseptbelagte smertestillende medikamenter. Hjem behandling for denne medisinsk sykdom selvfølgelig forskjellig fra sykehusets prosedyrer i betydningen av å hjelpe pasienten takle hjemme, borte fra sykehus.

bevissthet

Siden dette er om behandling i hjemmet og ikke en kur, er det ting du må gjøre for å opprettholde en bevissthet om skrumplever. Du må se etter tegn til bedring eller forverring tilstand. Den minste endring trenger oppmerksomhet som komplikasjoner kan oppstå uten forvarsel. Akutt legehjelp kan være nødvendig for slike hendelser.

Alkohol og Sodium

Som overdrevent alkoholforbruk er den viktigste årsaken til skrumplever er det svært fornuftig å stoppe drikking av alkoholholdige drikkevarer umiddelbart. Going cold turkey vil bare hjelpe tilstanden. Å være diett bevisst er viktig. Unngå alle matvarer med høyt natrium innhold. Salt mat bidrar til væskeansamlinger i skrumplever pasienter som de pleier å beholde natrium mer på grunn av deres usunn leveren. Husk, ingen salt.

Over the Counter medisiner

Unngå over skranke medisiner som Tylenol og ibuprofen; bare ta medisiner på ordre fra legen din. Hvorfor unngå Tylenol eller ibuprofen? Dette er legemidler som kan forårsake mer skade enn godt for leveren. Tylenol er kjent for å forårsake leverskader hvis det brukes for mye. Gå over alle medisiner du får i deg med legen din. Legen vil vite nøyaktig hva de skal foreskrive og i hvilken dosering. Blande forskjellige medisiner uten legens kunnskap kan føre til døden.

Konklusjon

Levercirrhose vanligvis er irreversibel. I verste fall scenarier, er en levertransplantasjon nødvendig. Dette betyr ikke at livskvaliteten har å svekkes. Følg trinnene, fortsetter samråd med legen din, opprettholde en positiv holdning, og du kan se en endring i din tilstand til det bedre.