Hvordan Custom Monter en CPAP maske

November 24

Hvordan Custom Monter en CPAP maske


CPAP (eller kontinuerlig positivt luftveistrykk) terapi er den vanligste behandlingen for søvnapné, en potensielt alvorlig søvnforstyrrelse der pusting gjentatte ganger stopper og starter.

En CPAP-maskin er en liten maskin koblet til slange og en maske som passer over nesen og / eller munn. Det presser luft inn i luftveiene og gjelder press for å holde luftveiene åpne og holde deg puste normalt gjennom natten.

Det er viktig at CPAP maske ligger tett, slik at luft lekker ut av masken. En nyere gel-type maske laget av Respironics har en myk, fleksibel shell og gel pute med en bøyelig ledning støpt inn i skallet som gjør at du kan forme maske for å passe konturene av ansiktet. Det er viktig at du måler ditt ansikts strukturer hensiktsmessig for å få en tett, tilpasset passform.

Bruksanvisning

1 Be medisinsk forsyning selskap, luftveiene terapeut eller lege for å hjelpe deg å ta målinger for din egendefinerte maske Hvis du er ny til å bruke CPAP-behandling. Din medisinsk forsyning selskap kan også gi deg oppsett av utstyr og ettersalgsstøtte.

2 Ta målinger for den tilpassede CPAP maske. Mål lengden fra midten av pupillen i øyet til bunnen av nesen. Tenk deg at en horisontal linje går fra bunnen av nesen, under øyet. Dette er det punktet hvor du måler rett ned fra elev. Spill denne målingen på et stykke papir slik at du husker det.

3 Mål bredden på det bredeste punktet på nesen (stedet på nesen som er bredere enn resten). Spill denne målingen slik at du vil huske det.

4 Bestill en maske som best representerer dine mål. Husk at det er best å ha en litt større CPAP maske enn en som er for liten.

5 Bestill en Petite Mask hvis lengde og bredde målinger er 1 ½ inches; en liten maske hvis lengde er 1 5/8 inches og din bredde er 1 ½ inches; en Medium Small Mask hvis lengdemåling er 1 ¾ inches og bredde er 1 ½ inches; en Medium Mask hvis lengdemåling er 2 inches og din bredde er 1 5/8 inches; en Medium Wide Mask hvis lengde er 1 ¾ inches og bredde er 2 1/16 inches; en stor Smal Mask hvis lengde er 2 7/16 inches og din bredde er 1 ½ inches; og en stor maske hvis lengde er 2 7/16 inches og din bredde er 1 7/8 inches.