Hvordan behandle hevelse under graviditet

June 23

Hvordan behandle hevelse under graviditet


Mange gravide opplever hevelse. Det kan begynne når som helst, men er vanligvis merkbar ved den femte måned av svangerskapet. Hevelse er en normal del av svangerskapet, og det er ikke noe å bli skremt om. Men det kan være belastende og ubehagelig. Den følgende artikkelen vil diskutere hvordan å behandle hevelse under graviditet.

Bruksanvisning

1 Pass på å drikke mye vann når du er gravid. Drikk minst 8 glass om dagen. Dette vil bidra til å skylle ut giftstoffer i kroppen din. Hvis disse giftstoffene ikke skylles ut, kan de slå seg ned i føttene og anklene og forårsake hevelse.

2 Prøv å holde seg på føttene så mye du kan. Hvis du trenger å stå i lange perioder, må du huske å ta hyppige pauser for å heve dine føtter og ben.

3 Spis et velbalansert kosthold. Hvis du spiser feil type mat, eller hvis du er mangelfull i en bestemt type mat, er det mer sannsynlig at giftstoffer vil begynne å bygge opp i kroppen din.

4 Ikke ha stramme sokker, strømpebukser, strømpebukse, eller bukser når du er gravid. Dette øker presset på bena, og derfor kan øke hevelse.

Hint

  • Ved hjelp av kalde omslag på føttene kan gi midlertidig lindring og redusere hevelse.
  • Prøv å sove på venstre side. Dette vil bidra til å forbedre sirkulasjonen.
  • Yoga kan forbedre sirkulasjonen og redusere hevelse.
  • Når du sitter ned, må du huske å ikke krysse bena. Dette fører til unødvendig press og hevelse.
  • Ikke drikk te eller kaffe og unngå beinhard fysisk aktivitet.