Strobe Lys advarsler

January 22

Strobe Lys advarsler


Strobe lys kan fremheve en fest ved å gi en passende atmosfære. Du kan skape et miljø der deltakerne skal føle seg som om de er i en fancy nattklubb eller luksuriøse bar, i motsetning til din egen stue. Imidlertid kan strobelys være farlig, og kan til og med være dødelig for enkelte individer. Det kan være lurt å tenke to ganger.

Epilesy

På grunn av den hyppige blinker i strobelys, kan de forårsake anfall hos de som er epileptiker. Strobelys kan blinke alt fra fem til 30 blink per sekund, nok til å forårsake alvorlig skade på de som er lysfølsomme. Under et anfall, kan personen oppleve oppkast, utskillelse av blod, muskelspenninger og midlertidig tap av syn. Noen anfall kan føre til døden.

Eye Damage

Strobelys produsere lys belysning. Faktisk kan lysstyrken høy intensitet skade øynene hvis du stirrer på den i lang tid. I tillegg til å skade øynene dine, kan du også møte midlertidige farer. Du kan bli midlertidig blindet og kan skade deg selv eller de rundt deg, spesielt på en fest eller i en nattklubb hvor rommet er oftere overfylt enn ikke.

forholdsregler

Mens strobelys er farlig og kan til og med være dødelig, kan du forebygge alvorlige skader ved å ta forholdsregler. For eksempel ikke stirre på en strobe lys i mer enn noen få sekunder. Mens det kan være forlokkende, kan holde synet bort være forskjellen mellom sikkerhet og skade. En annen forholdsregel du kan ta er å sikte strobelys på en vegg eller dekke det opp med en tynn klesplagg i motsetning til sikter den direkte ned på deltakere. Dette reduserer lysstyrken samtidig som virkningene av en strobe lys for festen.