Fordelene av Internet helsepersonell

May 20

Fordelene av Internet helsepersonell


Internett helsepersonell tillate pasientene å søke medisinsk konsultasjon uten å måtte gå til en lege i person, vanligvis gjennom videokonferanser eller online chat på en datamaskin. Online helsevesenet er ikke en komplett erstatning til en-mot-en medisinsk behandling, men gir en rekke fordeler for pasienten over besøker legekontoret.

convenience

Internett helsepersonell er mer praktisk enn sine papirutgavene fordi pasienter kan ta kontakt med dem uansett hvor det er en datamaskin og Internett-tilkobling. En influensa pasient kan få råd om behandling av symptomer fra sengen ved hjelp av en laptop og WiFi. I stedet for å ta ettermiddagen fri til å besøke legekontoret, kan en travel aksjemegler kunne rådføre seg med en lege på nettet under en lunsjpause.

Brukere av Internet helsevesenet også trenger ikke å forholde seg til å måtte vente i en lege kontor. Dette oppfordrer folk til å søke medisinsk veiledning oftere.

Bedre tilgang til behandling

Enkeltpersoner i avsidesliggende områder vanligvis ikke har tilgang til de samme helsetjenester alternativer som de i mer befolkede områder. Online helsetjenester utøvere gi folk i fjerntliggende deler av landet tilgang til medisinsk råd og behandlingstilbud som ellers kanskje ikke tilgjengelig, spesielt tilgang til spesialister.

Iowa har en hatt et system på plass siden 2008, hvor kvinner kan ta abort piller mifepriston og misoprostol på landsbygda klinikker i forbindelse med internet konsultasjon. Uten Internett helsevesenet, ville disse kvinnene ikke har vært i stand til å få tilgang til denne behandlingen.

Fordi online legene ikke er begrenset av geografiske grenser, de også tillate hyppige reisende muligheten til å rådføre seg med den samme legen overalt de går.

Koste

Selv om avgiftene varierer fra tjeneste til tjeneste, online helsepersonell er ofte rimeligere enn en tradisjonell lege besøk. Dette insentiv kan oppmuntre folk til å se legen oftere.

I motsetning til tradisjonelle helsepersonell, er nødvendig for elektroniske medisinske konsultasjoner ingen transport. Avhengig av hvor langt unna du bor fra lege og hvor ofte du besøker, bytte til en Internett helsepersonell kan spare en betydelig sum penger.