Problemer med raffinert sukker

August 26

Problemer med raffinert sukker


Sukkerholdige matvarer er ikke en del av et sunt kosthold. Hva folk kanskje ikke vet er nøyaktig hvordan og hvorfor raffinert sukker er så usunn, og hvor mye den bidrar til helseproblemer som fedme, diabetes, kreft og andre sykdommer og lidelser.

Historie

Sukkerforbruket har økt kraftig i løpet av de siste hundre år. På 1700-tallet, ville en person vanligvis bruker rundt 4 lbs. av sukker i året. I 1800 var tallet hoppet til 18 lbs., Og av 1900-tallet, forbruk hoppet til 90 lbs. et år. På tidspunktet for offentliggjøring, vil 50 prosent av amerikanerne forbruker 1/2 lb av sukker daglig - eller om lag 180 lbs. et år. Mange bearbeidet mat inneholder noen form for sukker, inkludert juice, fruktdrikker, brus, øl og andre alkoholholdige drikkevarer, brød, lunsj kjøtt, kjeks, frossen mat og andre pakket mat. Selv baby formler inneholder tilsatt sukker, tilsvarende så mye som en kan av brus.

Sukker som et Poison

Dr. William Coda Martin begynte et oppdrag i 1957 å avgjøre når mat er mat, og når det er en gift. I sin forskning, klassifisert han raffinert sukker som en gift, fordi den inneholdt ingen av de opprinnelige livskraften egenskaper, slik som vitaminer, mineraler, proteiner, enzymer, fibre eller fett. Alle disse elementene er nødvendig for kroppen å riktig bryte ned og forbrenne karbohydrater med sukker. I stedet er raffinert sukker ikke annet enn en ren og raffinert stivelse og karbohydrater, som kroppen ikke gjenkjenner som en matkilde.

effekter

For at kroppen til å bryte ned raffinert sukker, har det å låne vitaminer, mineraler, proteiner, fett, enzymer og fiber som allerede er lagret et annet sted, som forårsaker en ubalanse. Raffinert sukker fører blodet blir surere og - i et forsøk på å rette opp dette - kroppen trekker kalsium fra ben og tenner for å prøve og re-balansere blodkjemien. Raffinert sukker fører også leveren til å fungere mindre effektivt; skaper fettsyrer som er fordelt over hele kroppen og organsystemer; og dreper sunne bakterier i fordøyelseskanalen. En del av de sunne bakterier er de forskjellige B-vitaminer som er nødvendige for riktig hjernefunksjon. Dette kan være grunnen til at folk opplever "sukker høyder" etterfulgt av følelsen tåkete-ledet, irritabel og ute av stand til å konsentrere seg etter å ha spist sukkerholdige matvarer.

Sykdom

Raffinert sukker er en viktig faktor i fedme og kroniske sykdommer. Nancy Appleton, forfatter av boken, "Lick Sugar Habit," mener at raffinert sukker er årsak og medvirkende faktor for mange av landets helseproblemer, blant annet diabetes, hypoglykemi, fedme, psykiske lidelser, for tidlig aldring, autoimmune lidelser som multippel sklerose, artritt og astma. Hun sier også at sukker øker det dårlige kolesterolet i kroppen, samtidig redusere gode kolesterolet; forårsaker gallestein; feeds kreftceller; øker adrenalin og angst; fører til en mangel på konsentrasjon hos barn; og bidrar til osteoporose og tannråte. Hun viser mer enn 60 helsemessige problemer som er knyttet til raffinert sukker.

Alternatives

Bryte sukker vane kan være like vanskelig som å bryte en alkohol eller narkotikamisbruk. Eliminere raffinert sukker fra kostholdet ditt kan være vanskelig, og mange vil oppleve uttak. Hvis du vurderer å fjerne raffinert sukker fra din livsstil, er det naturlig erstatter. Unngå kunstige søtningsmidler, slik disse er i hovedsak laget av kjemikalier som er giftige for systemet.

Noen av de naturlige alternativer som kan brukes er plantebasert stevia, xylitol, rå honning, agave, lønnesirup, annonse svart rem melasse. Hvis du er en ivrig baker, er det mange kokebøker tilgjengelig som adresserer hvordan å bake og lage mat uten bruk av raffinert sukker. Selv naturlige kilder til sukker kan fortsatt være skadelig for din helse hvis konsumert i store mengder. Moderasjon er nøkkelen.