First Aid inventarliste

February 20

First Aid inventarliste


Hver gang livet skjer, kan ulykker skje, må de klør fra en pickup fotballkamp eller annen skinned kneet faller av en sykkel. Hold førstehjelp kit leveres med alt du trenger for å behandle mindre kutt og skrubbsår.

Bandasjer

Selvklebende bandasjer er gode å ha på hånden for å gi umiddelbar oppmerksomhet mot kutt og rifter. Trekk backing av bandasjene og feste bandasje på såret. Selvklebende bandasjer kommer i små runde former til store, rektangulære sår gulvbelegg. Skremt barn kan reagere bedre på en bandasje med et dyr print eller karakter print på forsiden. Non-plaster er billig og fungerer godt på store sår. Hvis du vil bruke, trykker du på ikke-plaster mot huden og holder den på plass med bandasje tape.

sterile gasbind

Inkluder ruller med sterilt gasbind i førstehjelp kit for innpakning store eller vanskelige å få til sår. Du trenger sommerfugl klipp eller sikkerhetsnåler for å feste emballasje. Velg gasbind i 2-tommers bred eller 3-tommers brede lengder.

medisiner

Tygge aspirin er gode å ha på hånden for hjertepasienter. Ibuprofen er et feber fighter og er lettere på magen enn noen medisiner. Diphenhydramine i en væske eller gel form vil møte reaksjoner fra insektbitt eller allergiske reaksjoner generelt. Aktuelt lidokain kort numbs hudens overflate. Bruk lidokain eller aloe vera gel til å behandle solbrenthet. Legg en tube med aktuell benzokain på listen. Bruk denne medisinen til nummen tannkjøttet og innsiden av munnen. Hold en tube av antibiotika krem ​​eller gel i pakken din. Bruk dette til å rense ut bug biter og kutt. Antibiotika er mindre smertefullt enn spritservietter.

Tool Kit

Ta med en liten saks for skjæring gasbind og tape, og en pinsett for å fjerne glass, Politiagentene eller andre fremmedlegemer fra sår. Disponibel termometre komme godt med for å sjekke temperaturen. Bomullspinner er nyttige for dabbing kremen på infiserte områder.

Hard Candy

Hold noen harde drops i førstehjelp kit for folk som kan gi etter for lave sukker. Hold en grønnskolling eller to på hånden for å lindre og distrahere små, skadde barn. Inkluder halspastiller å behandle mennesker som lider av en sår hals eller hals ubehag.

Flaske med vann

Lager din kit med en flaske med friskt vann. Endre den regelmessig for å holde utløpsdatoen strøm. En flaske vann er forfriskende for noen som blir dehydrert.