Medisinsk Bruker for Capsicum

January 28

Capsicum, en pepper plante innfødt til Mexico og Mellom-Amerika, har vært brukt i århundrer i folkemedisinen. Medisinsk annaler, inkludert New England Journal of Medicine, har dokumentert paprika gjennom historien for å ha mange medisinske bruksområder.

Fordøyelse

Folk har brukt paprika til å behandle symptomer på dyspepsi, som er treg fordøyelse. Den pepper også hjelpemidler i peristaltikken, som er handlingen som beveger fordøyd mat gjennom tarmen.

sirkulasjons~~POS=TRUNC

Capsicum arbeider raskt for å føre blodet til å flyte raskere, noe som hjelper andre urter som er tatt med det å nå sine mål raskere og fungerer bedre.

leddgikt smerte

Ekstraktet, capsaicin, kommer fra paprika. Dette er den ingrediensen som brukes i mange leddgikt kremer og salver for å lindre leddsmerter.

blod~~POS=TRUNC Effects

Capsicum ikke bare fungerer som et blodpropp buster i hjerteinfarkt tilfeller, men det tjener også til å hjelpe til koagulering, eller koagulering av blod, når noen blødning fritt.

Expert Insight

Dr. John Christopher, beskrevet av Association of Master herbalists som en "pioner i kunsten naturlig healing" rapporterte i sin bok "Capsicum" at han aldri mistet en pasient til et hjerteinfarkt når du går ut på et hus samtale. Dette var fordi han alltid gjenopplivet dem med varm paprika te, som er en fjerdedel teskje av Cayenne i en kopp varmt vann.