Hva er Calotren?

October 6

Hva er Calotren?


Vekttap kosttilskudd har eksistert i flere tiår, og de viser ingen tegn til å miste popularitet. Calotren er et proteintilskudd som stimulerer vekttap. Den er produsert og distribuert av Top of the World distributører.

Calotren sin helsepåstander

Ifølge Top of the World distributører, er det mange fordeler med Calotren. Påstandene er at det fremmer og støtter vekttap, forbedrer felles fleksibilitet og bidrar til å redusere leddsmerter. Også den fremmer brusk produksjon, supplerer felles reparasjon og bringer om bedre søvn. Økt energi og foryngelse av elastisiteten i blodårene blir også hevdet. Huden helse er forbedret med større elastisitet og vev healing, sammen med kraftig hårvekst og forbedret spiker helse.

Calotren er ingredents

Calotren Flytende inneholder filtrert vann, Kollagen Hydrolysate, Aloe Vera, vegetabilsk glyserin, naturlig og kunstig bringebær smak, Kaliumsorbat, sitronsyre og Sodium Benzoate. Calotren kapsler inneholder Kollagen Hydrolysate, Aloe Vera og vegetabilsk glyserin. De andre ingrediensene i kapselform inkluderer Gelatin, magnesiumstearat, stearinsyre og mikrokrystallinsk cellulose.

Forslag til bruk av Calotren

Fire kapsler eller en spiseskje med Calotren bør tas på tom mage med åtte unser vann ved sengetid. Bruk som anvist.

Calotren Anmeldelser

Når det kommer til kosthold kosttilskudd, er det motstridende perspektiver. Det er mange vurderinger vedrørende Calotren. Forbrukere bør nøye vurdere tilgjengelig informasjon og rådføre seg med lege eller sykepleier før du kjøper eller forbruker en vekt-tap supplement.