Graviola Tre Urter

April 9

Graviola Tre Urter


Den Graviola treet, vitenskapelig kjent som Annona muricata, er en liten eviggrønt tre innfødt til det varme, tropiske områder av Nord-og Sør-Amerika. Leslie Taylor, ND, forfatter av en bok med tittelen "The Healing Power of regnskog urter," hevder Graviola urter kan drepe kreft, bakterier, virus og parasitter; Hun sier også at bruk av Graviola kan senke blodtrykket, bedre fordøyelse og lindre depresjon.

løv

Graviola blader kan brukes på flere måter. De kan preges for å lage te, presset til å slippe sitt olje eller tørket og malt til et pulver for fremstilling av kapsler. Kapsler inneholder vanligvis bakken graviola stilker, bark og røtter, samt blader.

Frukt

Den Graviola treet produserer store, spiselige, hjerteformede frukter som er gulaktig til mørk grønn i fargen, med hvitt interiør flesh.The frukt fra Graviola treet er spist å rense kroppen for ormer og andre parasitter, redusere feber, øke en mors melk etter fødsel og behandle diaré og dysenteri. Frukten kalles vanligvis pote pote.

frø

Frø fra Graviola frukten kan bli knust og blandet med vann for å danne en pasta som kan brukes til å drepe eksterne parasitter, slik som hodelus.

Olje

Oljen fra Graviola blader og umoden frukt, blandet med olivenolje, er ofte brukt i brasiliansk Amazonas. Denne oljen blanding anvendes eksternt for å behandle nervesmerter, revmatisme og leddgikt smerte.

kombinasjoner

En graviola te laget av bark, løv og røtter kan brukes som en beroligende, anti-krampaktig, hypotensive og nervine. Graviola te kan også brukes på huden som et insektmiddel. Ifølge Raintree Nutrition, når du tar graviola te internt, er den riktige dosen av te en kopp, tatt tre ganger daglig; to til fire ml av en standard skjær kan brukes i stedet. Omfattende instruksjoner for Graviola urtepreparater kan bli funnet på Raintree Nutrition hjemmeside, www.rain-tree.com.