Mat for Sinus smerte

July 19

Sinus smerte er ofte forårsaket av tette bihuler. En helt naturlig og enkel måte å avlaste Sinus congestion og smerte er ved å velge matvarer som er kjent for sine decongestive egenskaper. Like viktig er å unngå matvarer som kan øke slimproduksjon og lunger.

Kajennepepper

Cayenne pepper inneholder capsaicin, som kan bidra til å avlaste betennelse som fører til smerter forårsaket av sinus press. Legg små mengder cayenne pepper til en annen rett til å lindre symptomene.

Hot Soup

Varme fra suppe buljong kan bidra til å åpne bihulene og la dem renne, trykkavlastning og smerte. Selv chicken noodle er den mest anbefalt, vil noen buljong-baserte suppe fungere.

Varm te

Damp fra varm te vil bidra til å åpne bihulene og avlaste trykket. Te laget med peppermynte eller eucalyptus er spesielt nyttig fordi den damper hjelp med å løsne slim og økning sinus drenering.

Vann

Øk vanninntaket når du lider av lunger. Dette bidrar til å løsne slim og gjør at den kan renne lettere, redusere sinus press.

Meieriprodukter

Unngå meieri mat når overbelastet. Protein finnes i meieriprodukter kan øke slimproduksjon og gjøre slimet tykkere. De tykkere slim kan forverre lunger og øke sinus press.