Tilapia Fisk fordeler

January 10

Tilapia Fisk fordeler


Tilapia er en allment populær fisk innfødt til tropisk klima over hele verden. Oppdretts hovedsakelig i Kina, er tilapia en raskt voksende, produktive og sterk fisk som gir en utmerket kilde til protein sammen med lite fett og kaloriinnhold. Relativt store i størrelse, er tilapia verdsatt av produsenter for den enkle som det kan bli oppdrettet. Det milde smaken, lys tekstur og hvit farge har bidratt til sin verdensomspennende popularitet. Det er satt til å innhente laks som nummer én oppdrettsfisk i verden.

Ernæring

Tilapia er et høyt protein fisk som er lite karbohydrater. Den har et lavt natriuminnhold og inneholder sunne nivåer av fosfor og niacin. Det er også rik på selen og vitamin B12, et viktig vitamin for sunn cellefunksjon.

Lave Mercury og toksisitet nivåer

I motsetning til andre fet fisk som fungerer på kjøttetende eller høy animalsk protein altetende dietter, tilapia overleve på grønnsaker, tang og korn. Dette, sammen med den raske veksten, kort levetid og rask behandlingstid, bidrar til svært lave nivåer av kvikksølv de inneholder. Kvikksølv er innført i meget små nivåer og ikke har tid til å hope seg opp i sine systemer som andre store, fet fisk.

Matlaging

Tilapia er mild smak og lys bodied tekstur gjør den til den perfekte fisken for krydder. Grilling og baking tilapia er de to mest vanlige metoder for forberedelse. Allsidigheten av smak som kan brukes til tilapia kommer fra marinader, oljer og krydder som alle tar godt til eksentrisk, hvitt kjøtt. Tilapia er også tilgjengelig hele året, slik at du alltid kan stole på det å være i butikken når du ønsker det til middag.

Muscle Building

Tilapia er en viktig del av en muskel-building kosthold. For pasienter i rehabilitering og terapi som er ombygging muskel, folk som ønsker å bygge muskler til naturlig brenne kroppsfett og personer som søker styrkebyggende mat, er tilapia brukes på grunn av sin rike nivåer av protein og lave nivåer av fett. The USDA rapporterer at tilapia inneholder 2g fett per 3,5 unser fisk. Det er en utrolig lav fett volum ratio.

Low Fat & Kalorier

Forholdsvis inneholder tilapia omtrent halvparten av kaloriene i en tilsvarende mengde av laks. For hvert gram fett i tilapia, en lik mengde av laks inneholder 7,9 g fett, og to ganger kalorier. Tilapia er en lavere fettinnhold, ikke-fet fisk som har færre omega-3 fettsyrer enn fet fisk, men likevel gir mange gunstige hjerte-sunne næringsstoffer i forhold til andre valg i kjøtt, som kylling, svin eller biff.

økonomiske fordeler

Fordi tilapia er en raskt voksende fisk som spiser en diett av grønnsaker og korn, kan det bli hevet for mye lavere produksjonskostnader, og snudd raskere for en fortjeneste. Dens popularitet stammer i stor grad fra den rimelige prisen, som er drevet av tilapia evne til å vokse raskt inn salgbar fisk.

Aqucaulture

Disse økonomiske fordeler bidrar i stor grad til tilapia innflytelse på verdensbasis akvakultur. Sin store størrelse, har raske voksende vaner og populær smak gjort tilapia den tredje viktigste oppdrettsfisk. De er enkle å gården på grunn av sin vegetarisk kosthold, høy tetthet og rask vekst.