Hvordan bli kvitt min nedre del av magen Fat

February 11

Den nedre del av magen er en av de vanligste områdene av kroppen som folk ønsker å slanke seg. Lean, solid abs er et tegn på god helse og en person som spiser et godt kosthold og øvelser regelmessig. Det er en svært vanlig misforståelse at en person kan fjerne kroppsfett i ett spesielt område av kroppen, en idé som kalles "spot reduksjon". Men for å bli kvitt nedre del av magen fett, må du redusere mengden av fett i hele kroppen. Dette er ingen enkel oppgave, og krever konsistens og disiplin. Med andre ord, må du endre kostvaner og livsstil hvis du ønsker de hardt, sexy abs.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Begynne å spise et sunnere kosthold som inneholder rikelig deler av hele korn, magre proteiner, frukt og grønnsaker. Kutt ut junk food, spesielt stekt mat, brus og andre høy-kalori snacks med høyt sukker og fettinnhold. Øl er også en viktig bidragsyter til kroppsfett og virkelig samle seg rundt magen. Drikk åtte glass vann om dagen for å hjelpe kroppen din skylle ut giftstoffer og fungerer som de skal.

2 Begynn å få regelmessig aerob trening. Du trenger ikke å gå ut og kjøpe en $ 2000 øvelse maskin eller delta i noen posh gym. Alt du trenger å gjøre er å gå en rask tur, ta en sykkeltur, gå for en joggetur, eller gjøre noen inline skating. Noe som pulsen går opp litt og pusten din øker er helt greit så lenge du spiser riktig. Husk: hvis du ønsker å bli kvitt magen fett, må du senke fettinnholdet i hele kroppen.

3 Øvelse nederste magemusklene et par ganger i uken. Du burde virkelig trene alle musklene, men hvis du vil ha en six-pack, er du nødt til å være spesielt oppmerksom på denne muskelgruppen. Igjen, ingen fancy utstyr som er nødvendig. Old-school sit-ups, crunches og ben heiser er akkurat det du trenger for å tone dem abs.

Hint

  • Sørg for at du får nok søvn hver natt. Kroppen trenger nok søvn for å forbrenne og prosess energi effektivt. Trening, spise riktig, og unngå koffein vil hjelpe deg å sove.
  • Aldri sulte selv, overstadig spise, eller eliminere visse matvarer grupper. Du kan gjøre alvorlig langsiktig skade på kroppen din, og det er rett og slett ikke verdt det.